↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Du kan nå enkelt sammenligne forskjellige eiendomsmeglere i Telemark. Dersom du bor i Telemark og skal selge din bolig, er det en fordel å få tilbud fra flere meglere som har erfaring på ditt lokalområde. Dette kan du nå oppnå enkelt ved å fylle ut et skjema på meglerportalen.no og motta tre forskjellige tilbud for så å velge det beste. 

 

Å benytte Meglerportalen er helt gratis og tilbudene du mottar er uforpliktende. Du velger selv om du vil benytte deg av tilbudene eller ikke. Tidligere har det vært vanskelig å sammenligne eiendomsmeglere. Dette har gjort at mange har endt opp med meglere de ikke føler seg trygge med, og/eller overbetalt for tjenester knyttet til salg av sin bolig. 

 

Hvordan du benytter deg av tjenesten

  1. Fyll ut skjema på Meglerportalen. Her skal du skrive kontaktinformasjon, adresse, detaljer om din bolig og dine behov. 
  2. Vi bruker informasjonen du har gitt oss til å finne passende meglere for din bolig. 
  3. Du mottar tre uforpliktende tilbud helt gratis og kan enkelt sammenligne og velge den beste eiendomsmegleren til dine behov. 

 

Hvorfor sammenligne meglere før du velger en? 

Når du skal velge en eiendomsmegler er det viktig at det er en du føler deg komfortabel med. Vedkommende står ansvarlig for å guide deg gjennom et stort salg, og det er meglers ansvar at jobben blir gjort riktig. Du burde føle deg trygg og finne en megler du har god tone med. 

 

Når du sammenligner tilbud vil også unngå å gå på en smell. Det er dessverre slik at det finnes meglere som gjør jobben halvveis, og dette kan føre til at du får en dårlig pris på boligen din, eller ikke får solgt den i det hele tatt. Videre er prisen de forskjellige meglerne tar forskjellig. Da det sjeldent ligger klare prislister på de forskjellige leverandørene sine sider, har du også godt av å få et prisanslag før du inngår en avtale. 

 

 

Selskapet bak tjenesten

Meglerportalen leveres av Lead Service AS. Selskapet ble opprettet i 2019 og har siden oppstarten hjulpet forbrukere å komme i kontakt med eiendomsmeglere, tilbud fra advokater og regnskapsførertjenester. Selskapet er innstilt på å øke sine tilbud til forbrukere som vil finne gode avtaler på sine oppdrag. Dette betyr i praksis å lansere flere vertikaler. I 2020 ble det også forbrukertorget lansert, som en generell nettportal hvor norske forbrukere kan sammenligne en lang rekke ulike tjenester. 

 

Hva burde du basere valg av megler på? 

En megler sin jobb i et nøtteskall er å selge din bolig. Forskjellige meglere har forskjellige fremgangsmåter og metoder. Du vil finne en som legger vekt på effektivitet, men samtidig har øye for detaljer. Det er viktig at din megler er en god menneskekjenner og at vedkommende kan kommunisere godt med de forskjellige interessentene. Megler holder visningen og det er her de potensielle kjøperne får et virkelig inntrykk av boligen. Inntrykket de får av megler har faktisk mer å si enn man skulle trodd. 

 

Din megler burde også ha et stort nettverk og vite hvilke kanaler som burde brukes for å nå de riktige folkene. Noen meglerhus bruker teknologi som gjør analysen veldig grundig. Andre bruker teknologi som gir interessenter mulighet til å delta på visning selv om de ikke er tilstede fysisk.