↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 55 47 14

Besøksadresse

Storgaten 156
3915 PORSGRUNN
  1. Beskrivelse

Michel Seylmagers Hus ligger idyllisk til med utsikt over Porsgrunnselva. Her har det lille røde huset sett århundrene flyte forbi, mens de lune tømmerveggene ser nesten like ut som da de ble satt opp for 270 år siden.

 

Seilmakerhuset ble oppført i 1750 av seilmakeren Michel Olsen (1720-1792). Etter han holdt en rekke seilmakere til i huset, før det ble gjort om til restaurant for over 35 år siden. Dagens eier, Hege Skilbred, har drevet spisestedet siden 2007.

 

Kjøkkenet drives av Marita Hansen og Anniken Skilbred Øvre. Deres lidenskap er å lage velsmakende mat fra bunnen av, og menyen endres etter hva som er sesongens beste råvarer. Sammen sørger de dyktige kokkene for at gjestene får en fantastisk matopplevelse.

 

VÅRT KJØKKEN

Vi mener at kortreist mat er best for miljøet og best for deg og ikke minst smaker det mye bedre. Derfor velger vi så langt det er mulig grønnsaker fra gårdene i området, fisk fra de lokale fiskerne og norsk kvalitetskjøtt. Urter dyrker vi selv i husets urtehage. Les mer om våre leverandører

 

Hos Seylmageren tilberedes alt fra bunnen av i vårt lille kjøkken. Derfor har vi stålkontroll på hva maten vi serverer inneholder. Så godt som alt er laktosefritt, og vi har glutenfrie alternativer til alle retter. Gi oss beskjed om du er vegetarianer eller veganer, har intoleranser eller allergier, og kokken vil tilpasse maten slik at du kan spise deg god og mett.

 

Hos oss serveres ærlige og velsmakende måltider i en historisk ramme. Velkommen!