↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 55 99 59

Besøksadresse

Storgata 146
3924 PORSGRUNN
  1. Beskrivelse

LITT OM OSS

Jimmys restaurant & bar holder til midt i Porsgrunn sentrum og startet opp i 1998, vi har lenge vært et populært sted både for unge og eldre. Vi har matservering hele uken fram til kl 22.00 og vår meny består av alt fra salat, pasta, hamburger, biff og kylling og mange andre gode retter. Vi serverer lunsj fa kl 11.00 15.00. Våre hovedretter blir servert fra kl 15.00 22.00. Fredag og lørdag fra kl 22.00 gjør vi om vår restaurant til bar/nattklubb. Da åpner vi opp dansegulvet og slipper til en av våre flinke DJŽer så det er klart for dansing og moro for den festglade.

Velkommen til vår quiz hver torsdag hele året klokken 20.00. Her koster det ingenting å være med så her er dere alle hjertelig velkommen til å sette deres kunnskaper på prøve! Vinneren stikker av med kveldens premie! 

Shuffleboard er en aktivitet/sport som har en lang historie. Det minner mye om curling og har mange av de samme prinsippene som vi kjenner fra dette spillet. Kom å prøv spillet hos oss. Vi har to bord i våre lokaler.