↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Innskuddsrente.no Høyrentekonto-guiden 

Få superrente på sparepengene dine. Ikke la sparepengene dine forsvinne i inflasjon og skatt. 

Det er stor forskjell på hva bankene tilbyr av innskuddsrente på høyrentekonto. Fra 0 prosent rente til opptil 2,5 prosent, så det lønner seg å sammenligne tilbudene. 

Det viser en undersøkelse Innskuddsrente.no har gjort av markedet for høyrentekontoer i Norge. Innskuddsrente.no er et nettsted som har spesialisert seg på informasjon om bankenes innskuddsrenter, inkludert sparekonto og høyrentekonto. 

Det er mange måter å spare på og ikke alle er like lønnsomme. Hvis sparingen skjer med tilfeldig beløp på en brukskonto i ny og ne, vil ikke sparepengene vokse. Da er det bedre å flytte sparebeløpet over på en høyrentekonto. 

Men heller ikke en høyrentekonto er noen garanti for høy rente. Problemet er at de fleste nordmenn har sparepengene sine plassert i storbanker som DNB og Nordea der sparepengene fort blir spist opp av lav rente, inflasjon og skatter. 

Ikke aksepter en lav sparerente

Over halvparten av sparekontoene i Norge i dag har en rente på under én prosent, det til tross for at det finnes flere banker som tilbyr over to prosent rente på høyrentekonto. 

Du kan med andre ord spare flere tusen kroner i året ved å sammenligne tilbud fra ulike banker og velge en bank som gir en høy rente på dine hardt opptjente penger. Konkurransen om folks sparepenger er sterk og tilbudene og vilkårene varierer mye. 

Les mer på Innskuddsrente.no om hvilke banker som gir deg best rente på høyrentekonto og hvordan du kan flytte sparepengene.