↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 59 21 00

Faks: 69 19 55 66

Besøksadresse

Havnevegen 50
3739 SKIEN
  1. Beskrivelse

STOLT 60!
Fra 1958 til 2018 har vi vokst fra å være et lite murerfirma til å bli en moderne industribedrift. Aaltvedt er på god vei til å bli norges største og beste leverandør av betongprodukter til utemiljø. 

Murermester Knut Aaltvedt var den orginale Steinschmecker. Siden har nye generasjoner overtatt familiebedriften, men det å være Steinschmecker ligger i vårt DNA. Det er dette DNAet som skal gjøre oss til norgesmestere i utemiljø. 

Takket være et godt samarbeid med norges ledende byggevareforhandlere er våre produkter å se i hele landet. Vi er stolte av det vi har oppnådd sammen med kundene våre. Vi har levert produkter til blant annet Larvik Havn, IKEA Slependen, Vennesla Torg, Evje Sentrum, Clarion The Edge - Tromsø, Hemsedal Skisenter, Sandnes vgs, Barbu Park, Eiganes skole, Sandnes Bystasjon, Lørenskog Stasjonsby og mange flere. 

I 2001 etablerte vi et av de mest moderne anleggene innen vår bransje. I 2017 ble alle våre egenproduserte varer miljøsertifisert som ECOproduct. Våre produkter ble vurdert som grønne både med hensyn til inneklima, helse- og miljøskadelige stoffer, ressursbruk og drivhuseffekt. 

Å være Steinschmecker handler om kvalitet, innovasjon og helhetlig virksomhet.