↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

957 10 114

Besøksadresse

Porselensvegen 10
3920 PORSGRUNN
  1. Beskrivelse

Vi er din lokale lekebutikk for både små og store barn! Vi har som mål at våre kunder skal finne de beste, nyeste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre. Hos oss kan du finne fødselsdagsgaver, navnedagsgaver, julegaver og mye mer. Leker som passer små som store barn.

Leker er en viktig del av alle barns utvikling. Lekia har mange års erfaring på leketøy og vi anser at alle leker er pedagogiske verktøy til barnets utvikling. Lek er en viktig og naturlig del av et bars oppvekst. Og leketøy skal forberede barna for det voksne livet. Hos Lekia har vi leketøy i alle kategorier av lek, bl.a. rollelek, samlefigurer, spill, hobby og utelek. Lekia har egne varemerker som Humble & Heart, PAP og KID. Våre egne varemerker er et sortiment for alle aldre som du ikke finner hos noen annen konkurrerende butikk. Hos oss finner du alle store leketøysvaremerker som LEGO, NERF. BRIO, L.O.L surprise, Barbie og alle de siste lekene fra aktuelle filmer som Disney Cars og My Little Pony.

LEKIA ble etablert for å skape en moderne og konkurransedyktig kjede med tettere kjedesamarbeid og selvstendige kjøpmenn for å kunne møte kravene fra fremtidens forbrukere. Kjedekontoret eies av kjedens kjøpmenn. Selskapet ble etablert i Sverige i 2009, og i 2016 gikk mange butikker  fra konkurrerende kjeder i Norge også over til å bli LEKIA.

Velkommen inn til oss!