↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

959 88 049

Besøksadresse

Nordagutuvegen 145
3812 AKKERHAUGEN
  1. Beskrivelse

Sunde Renovasjon & Gjenvinning as er en bedrift som bygger på en lang tradisjon tilbake til 1933, da bestefar Sunde startet det som den gang het Arne Sunde.

Mye har skjedd siden den gang, og i dag er bedriftens hovedkontor lokalisert på Akkerhaugen i Telemark hvor vi også har et eget grustak og driver Ryntveit miljøstasjon for Irmat as.

Som en seriøs aktør i bransjen ser vi viktigheten av å tenke bredere enn de fleste, og satser derfor på mange områder.

Dette gir oss en unik mulighet til å kombinere flere deler av vår virksomhet, og etterkomme kundens krav til fleksible løsninger.

Med krokbiler og forskjellige typer flak, kan bilene raskt bygges om til å utføre mange forskjellige oppdrag etter dagen behov.

Renovasjon er en stor og viktig del av SRG`s virksomhet. Vi er opptatt av å ivareta miljøet, og at våre kunder skal ha en problemfri renovasjonsløsning.

 

I dag kjører SRG kommunale renovasjonsruter for privathusholdningen i Bø og Sauherad, men er også en samarbeidspartner for næringslivet i Midt- og Vest-telemark.

Vi har et stort utvalg av containere for leie til forskjellig bruk. Både for private og bedrifter.

Og i tillegg driver vi Ryntveit Miljøstasjon like utenfor vårt hovedkontor på Akkerhaugen.

 

SRG leverer også masser til private og entreprenører fra eget grustak.

Vi har utviklet et godt samarbeid med flere entreprenører på østlandet og er med og bidrar der det trengs, i tillegg  til egne tippbiler som kjører grus og asfalt til de mange vegprosjektene i samme område.

Vinterstid setter vi strø og saltapparater på bilene og monterer brøyteskjær for å gjøre vinterveiene fremkommelige, dette på oppdrag for Mesta as.

Også på dette feltet stiller SRG med lang erfaring og dyktige sjåfører.