↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 99 81 25

Besøksadresse

Drangedalsveien
3301 HOKKSUND
  1. Beskrivelse

Tele-Tur AS ble startet opp som en egen turoperatør i 1977 som et felles selskap for de fleste av busselskapene i Grenland. Idag er vi et heleid datterselskap av Drangedal Bilruter AS.

Med 40 års erfaring som totalleverandør har vi opparbeidet meget gode avtaler med hotellkjeder, fergeselskaper, opplevelsessenter og andre operatører over hele Europa. Dette kommer våre kunder til gode.

 

Tele-Tur AS er et valge om du øsnker å arrangere firmatur, konferanse, opplevelsestur eller bare trenger behagelig og trygg transport.

 

Våre flotte turbusser er utstyrt for å gjøre reisen så behagelig som mulig enten det gjelder en dagstur i distriktet eller flerdagers turer rundt om i Europa. Bussene er utstyrt med aircondition, toalett, video, kjøleskap, kaffemaskin, justerbare stolrygger o.l.

 

Våre busser har alkolås som en ekstra sikkerhet for våre kunder.

 

Tele-Tur AS er spesialist på reiser for lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge. Vi arrangerer alt fra korte transporter til turer fra 1 - til så mange dager dere ønsker. Vi er først og fremst eksperter på å arrangere turer for lag, foreninger og grupper. Selv om det er bussturer som er vårt hovedprodukt, så arrangerer vi også flotte turer med fly ut i Europa.

 

Vi har i dag et godt samarbeid med Kviteseid Transportservice AS som leverer busser og dyktige sjåfører. Vi har et godt utvalg av busser som kan tilpasses det enkelte behov.  I dag har vi Euro 4, 5 og 6 standard på våre turbusser, noe som også kreves når vi skal kjøre buss i EU -land.