↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 96 75 75

Besøksadresse

Stathelleveien 33
3970 LANGESUND
  1. Beskrivelse

Treningssenter i Langesund, på Stathelle og på Skjelsvik - Nr1 Fitness

Du kan trene 24 timer i døgnet, hver dag, hele året hos Nr1 Fitness Langesund, Nr1 Fitness Stathelle og Nr1 Fitness Skjelsvik. Treningssenteret i Langesund ligger i Skjærgårdshallen og har Quality Skjærgården Hotel som nærmeste nabo. Treningssenteret på Stathelle ligger rett i nærheten av Amfi Brotorvet. Vårt nystartede Xpress-senter på Skjelsvik ligger på Løvsjøtoppen, i de gamle lokalene til Flatland Mat.

Tren på egenhånd, eller delta på vårt varierte utvalg av gruppetimer. Du kan trene kondisjon med Spinning og Puls, ha det gøy på Zumba-time og mye mer hos oss. Book gjerne plass på våre gruppetimer via nett, slik at du er sikret plass når du kommer på treningssenteret!

Hvis du ønsker, kan du også bestille timer med en av våre dyktige personlige trenere. En personlig trener kan passe både for deg som ønsker å komme i gang med trening, såvel som for deg som kun trenger litt inspirasjon, eller vil prøve noe nytt.

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan du også delta på et av våre Livea livsstilkurs. Livea passer både for deg som trenger en større livsstilsendring og for deg som kun trenger hjelp med de siste kiloene. Vi kjører flere kurs i året!