↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

907 61 576

Besøksadresse

Vadfossveien 15
3770 KRAGERØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Peder Aarø!

Vi er trepleiere som samarbeider i sør-øst Norge. Vi beskjærer og fjerner trær for hus- og hytteeiere, etater, borettslag, industrianlegg, idrettsanlegg, m.m. Vi utnytter også trærne ved å kappe dem til ved og fliser opp kvisten til kompost og frakter dette bort ved ferdiggjørelse.

Skagerak Trepleie sine trepleiere har mange års erfaring og vår økende oppdragsmengde er et godt bevis på solid og rask service.

Denne hjemmesiden er laget for å gi deg mer informasjon om våre produkter. Benytt menyen til venstre for å lese mer om hva vi gjør, samt se bilder fra tidligere utførte prosjekter.

Vi utfører gratis befaring hos deg/dere. Ønsker du å ta kontakt med oss, vennligst benytt kontaktinformasjonen til høyre eller gå på "Kontakt oss"-siden for å finne kontaktpersonen nærmest ditt område.

Trær er en viktig del i alle landskaper, men ofte glemmer vi at også trær trenger pleie. Vi i Skagerak Trepleie har lang erfaring og nødvendig kompetanse til å ta vare på alle typer trær. Med vår klatreteknikk og nøyaktige beskjæring pleier vi treet på den mest skånsomme måte. Kun i spesielle tilfeller er det nødvendig med fordyrende elementer som for eksempel lift.

Trepleie omfatter også forebyggende arbeid, som for eksempel sikring av svake kløfter, grener og beskyttelse av trær i byggeperioder.

Trefelling er et farlig og krevende arbeid. Vi har lang erfaring og er spesielt opptatt av å ikke skade omgivelsene eller andre trær.

Vi er godt trenet i seksjonell felling og bruker det siste innen teknisk utstyr.

Vi tilbyr gratis befaring, avtalte priser og er skadeforsiket for 10 millioner.

Bortkjøring og rydding Vi kan fjerne kvist, trær og rester etter utført oppdrag. Om ønskelig kan trær kappes til ved.

Vi hjelper med å utforme landskapet på en profesjonell måte. Rydder opp i gjengrodde områder, hjelper med vedlikehold og pleie. Erfaring fra hus, hytter, golfanlegg, tur-områder og kulturlandskap i landbruket.

Vi påtar oss arbeid på timesbasis og fast pris, med uforpliktende befaring.