Gå til sidens hovedinnhold

Delte ut pepperkaker og gløgg til passasjerene

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: Gravearbeid og endringer i kjøremønsteret har ført til litt kaotiske tilstander på Landmannstorget i Skien. Telemarksekspressen og Grenlandsekspressen har nå fått permanente holdeplasser foran Nav-bygget, noe som ble markert med gløgg og pepperkaker til de reisende.

Som tidligere omtalt i TA ble det innført et nytt kjøremønster rundt Landmannstorget fra og med i dag (mandag 16. desember). På grunn av gravearbeidet har Telemarksekspressen og Grenlandsekspressen i en periode hatt en midlertidig holdeplass foran Telenor-bygget. Men nå har de fått faste perronger foran Nav-bygget i Hesselbergs gate. Her har de fått holdeplass på begge sider av veien.

Bussjåfør Arve Sjøli i Telemark bilruter AS sier at passasjerene har taklet «kaoset» bra, og at de har vært påpasselige med å se etter passasjerer som har stått på feil sted når de skal reise med Telemarksekspressen eller Grenlandsekspressen.

– Har gått smertefritt

– Kundene våre har vært alle tiders. Vi har hatt en god dialog med kommunen og utbygger, så det har gått smertefritt. De to nye holdeplassene vi nå har fått foran Nav-bygget er permanente, sier Sjøli.

Mandag markerte de åpninga av den nye holdeplassen med pepperkaker og gløgg til passasjerene.

– Det er for å sette litt pris på de hyggelige passasjerene vi har, sier Sjøli.

Som tidligere omtalt i TA er det nå holdeplasser for de gule bussene (Vy Buss) i Torggata og Kongens gate. Taxiholdeplass blir i Torggata inn mot parken.