Gå til sidens hovedinnhold

En ensom øy

Artikkelen er over 5 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er født og oppvokst på Gulset og jeg elsker denne flotte og grønne bydelen.

Med Bypakke Grenland blir det en sperre til idyllen for sentrumsbeboere med bommer på Elstrøm og Falkumbrua som svært effektivt vil gjøre Gulset til en egen øy.

Dessuten, hvorfor skal jeg som beboer på Gulset bli avskåret fra resten av kommunen jeg bor i, Kommunen jeg betaler skatt til og hvor barna mine går i 17.mai tog.

Hvorfor er jeg bekymret for at verdien på min bolig forringes?

Gulset er en relativt ny bydel, med sykkelstier overalt. Dessuten er Falkumbrua og Elstrømbrua betalt av tidligere generasjoner.

Så har vi Bypartiet. Et parti som virker som har kjøpt et program på parti.com og brukt klipp og lim for å få det til å ligne noe alle kan være enige om.

Men de er mot bypakka. At de ønsker privatisering og på alle andre måter har kopiert Frp, er nok for mange uinteressant på Gulset.

Med sitt slogan som JA-parti er det like forutsigbart som sommer'n

Kjære politikere; Jeg har lagt ved et enkelt kart av Grenland, som viser bomdelingen mellom Skien og Porsgrunn, Porsgrunn og Bamble og Gulset som et eget område.

Hvorfor skal Gulset isoleres som eget område?