Håper Fredrik Semb blir Odd-spiller om kort tid

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

LA MANGA: Heller ikke onsdag klarte Odd å vinne en treningskamp. Likevel var 2. omgangen positiv i 1-2-tapet for Randers. Men det mest positive er at det går mot en løsning som gjør Fredrik Semb til Odd-spiller igjen.

DEL

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter etter kampen mot danske Randers at det nærmer seg en Semb-løsning.

–  Vi håper han blir klar om kort tid og at han kan være med å trene på mandag, sier Fagermo.

–   Er det snakk om et lån eller kjøp?

–   Jeg vil ikke si noe mer om dette nå, svarer han høflig.

Det har tidligere blitt skrevet at Molde ville kjøpe Fredrik Semb, mens Odd ikke har penger til det og derfor jobber for å få til en låneavtale med Brøndby.

Fredrik Semb ble solgt fra Odd til Brøndby for fem millioner kroner i sommer, men midtstopperen har slitt med lite spilletid, og har ikke spilt en kamp siden 14. september. Skiensgutten skal ha takket nei til engelske Birmingham rett før det engelske overgangsvinduet stengte. Nå skal han være på vei ned til Brøndbys treningsleir i Portugal.

Agent Kent Karlsen, som er i spanske La Manga nå, ønsker ikke å kommentere saken og henviser til Odd.

I onsdagens kamp mot Randers åpnet det jevnt, med et lite overtak sjansemessig til danskene – som spilte i sterk medvind. Etter 10 minutter gikk Fredrik Nordkvelle ned i 16-meteren og hele Odd-leiren ropte på straffe, men dommer Svein-Erik Edvartsen vinket spillet videre. Etter 34 minutter tok Randers ledelsen etter et innlegg og en heading fra Djiby Fall ved første stolpe. To minutter seinere skrudde en Randers’ Kasper Fisker en corner rett i mål.

Etter pause tok Odd over, og det var helt fortjent da 17 år gamle Rafik Zekhnini scoret sitt første mål for Odds A-lag – like etter at han kom inn for Bentley. Da var det spilt 63 minutter. Unggutten ble servert på beste vis av Ole Jørgen Halvorsen.

Odd presset på, og kom til sjanser – uten at det ble flere mål.

–   Vi spiller i en syk motvind før pause, men klarer likevel å ha ballen like mye som et dansk topplag. Det imponerer meg. Men igjen slipper vi inn for enkle mål etter personlige feil, og det går ikke på struktur. Det er også positivt å se Fredrik Nordkvelle som virkelig er på gang. Han har trent bra og er tøffere i spillet sitt, sier Dag-Eilev Fagermo.

Artikkeltags