NFK møter Holmen på bortebane i 1. runde av cupen onsdag. Kenneth Dokken sier det vil bli utskiftninger på laget som møtte Alta søndag.

Da TA var i kontakt med Dokken tirsdag kveld, var det ikke klart hvor mange kamper Martin Holmen må sone etter det røde kortet mot Alta, men etter TAs deadline fikk NFK og Per Arne Hansen bekreftet at det blir to kamper, som skal sones i 2. divisjon.

– Martin er med i troppen mot Holmen. Han må stå over to seriekamper, mot Nybergsund og Moss, sier administrativ leder i NFK, Per Arne Hansen til TA onsdag formiddag.

Holmen ble sendt av banen etter å ha kalt en Alta-spiller «j… same». Hvis Holmen hadde endt opp med flere enn to kampers karantene, måtte han også sone i cupen.

Trener Dokken sier at det uansett vil bli utskiftninger på laget.

– Vi spilte søndag og har kamp lørdag. Vi kommer til å bruke troppen mot Holmen, sier Dokken, som går for avansement.

– Vi gjorde det bra i cupen i fjor, og det var gøy. Målet vårt er å komme til 2. runde, sier Dokken, som vil at NFK går rett i strupen på divisjonskollegaen.

– Vi bruker samme taktikk borte og hjemme, så vi skal gå offensivt til verks mot Holmen.

Henrik Gustavsen, Morten Fevang, Borgar Velta og Steffen Jenssen er ute med skade.

Pors får besøk av 1. divisjonslaget Jerv i cupen onsdag kveld.

– Det er ingen tvil om at Jerv er et bra lag. Vi spilte i samme divisjon i fjor, men de har forsterket på flere plasser. Det skal normalt sett være forskjell på 1.- og 3. divisjon, men på en god dag kan vi gi dem kamp, sier Pors-trener Brede Halvorsen.

Vestsida-laget har åpnet serien forrykende med seks poeng og 11-2 i målforskjell på to kamper.