Da Even var liten turte han ikke gå julebukk. Nå tar han igjen...

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Even Dale fra Skien turte ikke gå julebukk da han var liten. Nå tar han igjen med renter. I romjula gikk han fra hus til hus kun ikledd nisselue og Borat-drakt.

DEL

Det var nok mange i Skien som fikk seg et sjokk da det ringte på døra midt i den fredelige juletiden. I stedet for små barn med roser i skinnene sto det en voksen mann i nærmest nettoen med julesang og håp om om å få med seg godteri. Og godteri ble det. Da det verste sjokket hadde lagt seg bledet blant annet funnet frem potetgull til Even.

PYSETE

- Jeg turte ikke å gå julebukk da jeg var mindre, men dette er jo bare gøy, sier Dale. Han har tidligere gjort lignende naken-stunt. Sammen med en kamerat har han blant annet filmet seg selv under pølse-kjøp på Statoil kun ikledd den samme Borat-drakten.

- Jeg har et veldig rart og kreativt hode, sier Dale som en forklaring på det noe utradisjonelle julebukk-stuntet. Alt ble filmet og han har fått mange positive tilbakemeldinger på Facebook.

MYE LATTER

- Det var en del eldre som kanskje stusset litt, men alle syns det var moro. Det var mye smil og latter, fortsetter han. Det ble heller ikke en eneste politianmeldelse.

ISKALDT

- Det verste var i grunnen kulden. Jeg holdt på å fryse av meg både det ene og det andre, ler Even. Det eneste som beskyttet for kuldegradene var nisseluen. På spørsmål om hun kommer til å gjøre det igjen, er han klokkeklar.

- Det kommer jeg helt sikkert. Jeg liker oppmerksomheten, avslutter skiensmannen.

Artikkeltags