– Alt ligger an til at dette blir en god sommer, forteller Daniel Christensen, optimistisk.

Med kun en uke igjen til åpning av den nye sportsbaren Tollboden bar, jobbes det på spreng med å få alt på plass. Veggene er malt, gulvet er lagt, baren er på plass og den største skjermen har fått hedersplassen i lokalet.

– Vi har kjøpt den største TV-en, en 85 tommer. Så her skal man få kost seg, sier Christensen og tilføyer:

– Det ser kanskje kaotisk ut, men det meste begynner å bli klart.

– Gleder meg

Innredningen er mørk, omtales som en botanisk beergarden og skal passe for alle. Selv de som ikke er interessert i Premier League, golf, formel 1, e-sport eller sykkel.

– Det blir en cocktailbar. Her kan man gå fra middagen i etasjen over og komme ned i baren, sier Christensen som har stor tro på konseptet.

– Jeg tror dette blir veldig populært. Dette er noe Porsgrunn virkelig trenger. Nå bare kjører vi på, jeg gleder meg noe vanvittig, forteller Christensen.

Men at åpningsdatoen er satt til fredag 29. april, er ingen tilfeldighet. Dagen etter blir det avslutning av Skogvokteren utenfor lokalene.

– Da kan man «tracke» alle løperne på skjermene her, sier Christensen og legger til at alle løperne kan spores med GPS.

– Moro å bygge opp

Det er Joakim Frisvold og Frida Hauge som er daglig leder og assisterende daglig leder for stedet. Foreløpig ventes det på skjenkebevilling og godkjent uteservering. Forhåpentligvis faller dette på plass innen kort tid.

– Kommunen har vært veldig behjelpelig og legger til rette, sier Christensen og skryter av Frisvold og Hauge, som blir Tollboden bars ansikter utad.

– De har vært med på å bygge opp alt. Da får man et helt annet eierskap til det, sier han.

– Dette er bare moro. Noen dager er mer slitsom enn andre, men så ser man hvordan det blir, sier Hauge som har flere års erfaring som bartender.

– Det er kjempegøy å bygge opp.

Nå gleder de seg til å få åpnet opp for gjester.

– Dette blir bare moro, avslutter de.