- Odd er mer enn bra nok for topp-tre

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

BODØ: Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen er imponert over jobben som gjøres i Odd, og spår at skiensklubben kommer til å være med i toppen igjen.

DEL

– Odd er et godt lag. Jeg tippet dem i toppen av eliteserien i fjor. Det samme har jeg gjort i år. Det blir ikke lett å følge opp fjorårssesongen, men Odd er mer enn bra nok for topp-tre, sier Bamble-mannen Halvorsen før møtet med Odd søndag.

HELT PÅ BUNNEN

Han leder et Bodø/Glimt som har fått en tøff start på sesongen. 3-1-tapet for Sandefjord i premieren, ble fulgt opp med et nytt 3-1-tap mot Molde på hjemmebane forrige helg.

– Vi visste at vi hadde en tøff åpning. Først møtte vi et nyopprykket lag på deres bane, deretter Molde og Odd. Målet vårt er å ha tre lag bak oss når sesongen er ferdig, så vi må bare jobbe på videre, sier Halvorsen.

Telemarkingen er ikke bekymret for at laget hans ligger desidert sist i eliteserien etter to runder.

– Prestasjonsmessig var ikke den første kampen som forventet, men vi manglet et par spillere med skade, selv om det ikke er noen unnskyldning. Mot Molde sist lignet vi mer på oss selv. Den kampen er jeg fornøyd med. Matchen var jevn, men vi fikk ikke så godt betalt.

Han mener det blir viktig for Bodø/Glimt å luke bort unødvendige personlige feil mot Odd.

– Vi har fokus på oss selv, og skal prøve å ta med oss det positive fra Molde-kampen. Men vi må være bedre foran begge mål. Vi hadde et par skjønnhetsfeil i forsvar, men det kan skje når vi stiller med et ungt lag. Det viktigste er at vi lærer av det, mener den tidligere Start-, Sogndal-, GIF Sundsvall-, Notodden- og New York Red Bulls-treneren.

– Vi spilte med fem nordlendinger mot Molde. De må få tid til å bli vant til nivået, legger han til.

- FRYKTER IKKE NOEN

Halvorsen påpeker at han ikke frykter Odd-laget som kommer på besøk til Aspmyra.

– Vi kan slå alle. Det viste vi mot Molde sist, selv om det ikke ble poeng. Vi frykter ikke noen. Potensialet i laget er bra, men alle må være 110 prosent, sier Glimt-treneren, som har kontrakt i Bodø ut neste sesong.

– Jeg trives veldig godt her, understreker Halvorsen.

Med unntak av oppholdet i Notodden, er det lenge siden Bamble-mannen var bosatt i Telemark. Dermed føler han heller ikke det er noe spesielt å møte Odd.

– Nei, det er ikke så spesielt for meg. Jeg har møtt dem mange ganger opp igjennom årene, sier Halvorsen, før han påpeker:

– Men vi gleder oss veldig mye til kampen. Jeg ser fram til å møte Odd. Det er alltid morsomt å møte de beste lagene i serien, sier Jan Halvor Halvorsen.

Artikkeltags