Skikkelig moro! skriver hun på sin egen Facebook-profil.

- Ja, det er selvsagt veldig stas å være finalist i kåringen av "Årets Bygdeprofil". Jeg jobber jo veldig aktivt med nettopp positiv bygdeprofilering og å bli sett for det er veldig hyggelig, sier Live til TA.

Det er Nationen som skal kåret årets bygdeprofil i 2015, og oppfordrer folk til å stemme på sin favoritt.

Har jobbet bevisst

Hun er gift med Kristoffer Svalastog fra Rauland, og ifjor ble de intervjuet av TA om blant annet bloggen og bygdelivet.

Bloggen Gardsfruene har eksistert i drøye to år, og hun har bevisst jobbet med "Omdømmebygging, kunnskapsformiddling og rekrutering".

- Hittil har jeg ikke tjent noe på dette. Det er heller ikke penger i prisen, men det er jo  heder og ære. Det er likevel utrolig godt å vite at andre setter pris på det jeg gjør. Jeg tror og håper mine medbygdinger og lesere hadde vært stolte om jeg vant, og håper mange vil stemme på meg, sier hun.

Ville profilere bygdenorge

Men hvordan startet egentlig Gardsfruene?

- Jeg ønsket å profilere bygdenorge og landbruket, og forsøkte å gjøre det på en spennende og positiv måte. Jeg føler dermed at det treffer godt på de kritereiene juryen har valgt meg på, avslutter Live Svalastog Skinnes.

Hun er nominert sammen med Emilie Enger Mehl, Therese Rudi, Lars Petter Bartnes, Dag Jørund Lønning og Sondre Justad.

Dette skriver juryen om Live:

Gardbrukar frå Krødsherad i Buskerud. Kjent bloggar, og fekk i fjor Bondelagets og Landkreditt banks Askeladdpris for etableringa av ny næringsverksemd på bygdene.

Juryen seier: Årets landbruksblogger i 2015. Skriv godt om viktige tema. Ho representerer det nye landbruket som ung bonde og gründer.

Sååå stas!

Dette skrev hun nylig på sin egen Facebookprifil:

Jeg er finalist i kåringen av Årets bydeprofil!! Herregud, føler jeg flyter med strømmen om dagen! Sååå stas! Skikkelig moro!! Det er Nationen som har kåringen og folk kan stemme på de 6 finalistene man syntes ”har profilert Bygde-Noreg på ein aktiv og positiv måte”