Gå til sidens hovedinnhold

Forbereder stort høstmarked: - Glimrende sjanse til å kjøpe julegaver

Artikkelen er over 3 år gammel

BØ: Høsten er her igjen og Arvid Hagen inviterer nok en gang til messe i Telemarkshallen.

- De sa jo det utstillerne her oppe den gangen jeg starta opp; at dette var det bare å glemme, sier Arvid Hagen som går mot rekordstørrelse på årets høstmesse.  Messet har han gjort i 25 år, men for det meste på sommerstid. Høstmarkedet er bare den sjette i rekka, men veksten har vært sunn.

– Det var 58 utstillere den første høstmarknaden og nå er det 104, så det er kjempebra. Det har gått over all forventning, sier Hagen.

Får inn 150 000 kroner

Blant rekordmange utstillere er det også nykommere. Akademika bokhandel tar med seg en god bunke bøker fra lokale forfattere og har egen stand. For dem som husker Sildakongen, så er han ute og reiser igjen.  Med seg har han sild i alle varianter og røkt laks.

– Dette er en glimrende sjanse til å skaffe seg en unik julegave. Bøker fra lokale forfattere er veldig bra julegaver for folk fra Midt- Øvre og Vest-Telemark. Ellers er det mye julepynt og  juleting, samt alt det andre som hører med på ei sånn messe, sier Hagen.

Inntektene fra høstmarkedet går som vanlig til barne- og ungdomsavdelingen til Skarphedin og går alt som forventet kan det komme inn rundt 150 000 kroner.