Nå i helgen er flere titalls biler, pluss en gruppe entusiaster samlet på Norsjø Ferieland i Sauherad. Og det er bare en bil som gjelder, nemlig Ford Capri.

- Mange av oss husker kanskje denne bilen fra barndommen. Kanskje det var naboen, eller den kule onkelen som eide en, så det har nok vært en nostalgisk drøm for mange, sier formann i Capri Club Norge, Bjørnar Rønningen.

Under treffet ble det rikelig med tid til å gå rundt og beundre de ulike modellene, og det er tydelig at entusiastene legger mye tid og penger i bilene sine.

GJEVE PRISER

- Vi skal dele ut premie i to klasser lørdag kveld, og da er det viktig at bilen framstår som så strøken som mulig, forklarer Bjørnar. Klassene er Original, der bilen skal være så lik som mulig som da den kom fra fabrikken, og Modifisert, der det er mer «fritt fram».

SE FLERE BILDER AV DE FLOTTE BILENE: De elsker Ford Capri

- Etter utstillingsdelen, skal vi etter planen kjøre kolonne til Bø og tilbake hit igjen, og så blir det middag ut prisutdeling i kveld.

Invitasjonene til treffet har blitt sendt ut i god tid i forveien, og folk fra flere land i Europa hadde tatt turen til Telemark.

HYGGELIG

- Vi har vært på biltreff før, men aldri i Norge, sier Jean-Paul Verweig og kona, Linda de Groot, som har kjørt fra Holland.

- Men det er veldig hyggelig her med masse vennlige folk, så vi er glade for å bli invitert.

Men veiene i Norge er de ikke så imponerte over.

- Det er jo ingen rette veier her. Jeg tror ikke det er meningen at man skal kunne kjøre fortere enn 50 kilometer. Men da får man i hvert fall god tid til å beundre landskapet.