Gå til sidens hovedinnhold

Ber alle som har besøkt dette bakeriet melde seg

MIDT-TELEMARK: En ansatt ved Aasmundsen bakeri i Bø er smittet av koronavirus.

– En av dem som fikk positiv covid-19 test i går var på jobb på Aasmundsens bakeri lørdag 15. mai fra kl. 08–16. Alle som har vært innom bakeriet i dette tidsrommet bør være særlig oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste seg, skriver Midt-Telemark kommune i en pressemelding fredag formiddag.

Det er ikke kjent hvor mange som har besøkt bakeriet den siste tiden.

– Den ansatte dette dreier seg om, jobbet bare på den aktuelle lørdagen, dette dreier seg om en helgevikar, sier May Kristin Slaaen ved Aasmundsen Bakeri til TA.

Alle ansatte testet

Hun legger til at alle ansatte i bakeriet er testet og har levert negative resultater, bortsett fra en prøve som man ikke har fått svar på ennå.

– Den eneste som ikke har fått svar ennå er hun som jobbet sammen med helgevikaren den aktuelle lørdagen, sier Slaaen videre.

Hun legger også til at bakeriet har blitt desinfisert etter den positive koronatesten.

– Vi tar dette veldig alvorlig og ønsker at kundene våre skal føle seg trygge, avslutter hun.

– For å bestille test send melding til 90 83 02 17 med namn og fødselsdato (ikke pers.nr), skriver kommunen videre.

Stigende smitte

Midt Telemark har fire nye smittetilfeller og har en stigende trend. I løpet av det siste døgnet er det registrert 34 nye smittetilfeller i Grenland og totalt 40 nye tilfeller i Telemark. Trenden i gamle Vestfold er dermed stigende igjen, hvorpå 66 nye smittetilfeller er registret siste døgn.