– Vi er selvfølgelig stolte over å være den stasjonen i Telemark som har vasket inn flest kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Dette er en kampanje som både kundene og medarbeiderne synes er viktig, sier Torbjørn Orskaug Hårstad hos Circle K Skjelsvik.

Statoilnavnet er på vei ut, og nå blir alle stasjonene nye med navnet Circle K

50 kroner per vask

I hele oktober vasket Circle K-stasjoner i Telemark inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen. Hver solgte poleringsvask ga 50 kroner til kreftsaken.

Circle K Skjelsvik samlet inn aller mest, hele 13 800 kroner. Deretter fulgte Circle K Bratsberg med 11 350 kroner, Circle K Kalstad med 11 100 kroner og Circle K Jorkjend med 10 900 kroner. Circle K Telemarksporten vasket inn 10 750 kroner, det femte høyeste beløpet i fylket.

Dette kommer fram i en pressemelding som  ble sendt ut søndag morgen.

Størst økning

Circle K Jorkjend er den stasjonen i Telemark som har den største innsamlingsøkningen. Stasjonen vasket inn 42 prosent mer til kreftsaken i år enn den klarte i fjor.

- Imponerende beløp

I tillegg solgte stasjonene blant annet kaffe og reflekser til inntekt for aksjonen, noe som gjorde at det totale beløpet kom opp i over 4,6 millioner kroner. På fredag kunne selskapet overrekke sjekken til Kreftforeningen.

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er helt avgjørende for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier Ole Alexander Opdalshei, assisterende generalsekretær i Kreftforeningen.