For kort tid tilbake brøt tyver seg inn - i natt skjedde det igjen

Slik så det ut da Siv Svolsbru kom på jobb på bakeriet "Rent mel i posen" mandag morgen. Bildet er fra innbruddet i mars. Foto: Privat/Arkiv

Slik så det ut da Siv Svolsbru kom på jobb på bakeriet "Rent mel i posen" mandag morgen. Bildet er fra innbruddet i mars. Foto: Privat/Arkiv Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: For andre gang på kort tid har tyver tatt seg inn i bakeriet "Rent mel i posen" i Porsgrunn.

DEL

Tidlig lørdag morgen fikk politiet en melding fra en vekter i Porsgrunn sentrum om at det i løpet av natten var blitt begått et innbrudd i bakeriet "Rent mel i posen".

Meldingen om innbruddet kom inn til politiet like etter klokken 06.00.

BRØT OPP VINDU

Politiets operasjonsleder opplyser at tyvene skal ha brutt opp et vindu før de tok seg inn i lokalet og brøt opp kassaapparatet. Det er foreløpig ikke kjent hvor store summer tyvene skal ha kommet unna med, men politiet opplyser at de oppretter en sak på forholdet.

ANDRE INNBRUDD PÅ KORT TID

Dette er andre innbrudd på kort tid i bakeriet.

For knapt en måned siden tok uvedkommende seg inn i bakeriet. Et knust vindu og glass overalt gjorde at en hel dags baking var bortkastet.

- FIKK IKKE MED SEG MYE

Etter å ha tatt seg inn i lokalene gikk tyvene rett bort til kassaapparatet og tok det lille som var der av 20-kroninger og pengesedeler. Deretter har de låst opp døra og gått ut.

- De fikk ikke med seg mye, bare litt vekslepenger, sa driveren av bakeriet, Siv Svolsbru til TA etter det første innbruddet.

Artikkeltags