Gå til sidens hovedinnhold

Badet i denne hallen blir stengt i en måned

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: Badet i Gulsethallen blir stengt fra 10. februar og i fire uker framover mens Skien kommune skal reparere dusjanlegget.

Arbeidet starter 10. februar og pågår til 11. mars.

- Vi skal legge nytt gulv og nye vegger i dusjanlegget og arealene ut til svømmehallen, skriver kommunen på sine nettsider.

Idrettshallen, inkludert dusj og garderober der, er i drift mens arbeidet pågår.

Framskyndet investering

I økonomiplanen 2020-2023 er det vedtatt en investering på tre millioner kr i 2021 for svømmehallen i Gulsethallen. Årsaken er at dusjanlegget i svømmehallen er i dårlig forfatning, og det har oppstått lekkasjer ned gjennom gulv og til sløydrom på skolen.

Eiendomsavdelingen i kommunen har tettet fuger og sluk, men nye lekkasjer nå i januar har ført til at det er nødvendig å oppgradere snarest for å unngå at vann ikke trenger inn i konstruksjonen.

Formannskapet vedtok tirsdag rådmannens anbefaling om å fremskynde en mill av investeringen fra 2021 til 2020 for å sette i gang oppgraderingen av dusjanlegget. Rådmannen mener at det er viktig å komme raskt i gang med oppgraderingen av dusjanlegget slik at ikke bygget blir skadet.

Resten i 2021

Eiendom kommer til å stenge dusjanlegget og svømmehallen i uke sju og fire uker fremover. Resterende oppgradering utføres i 2021 etter investeringsplanen.