Kampen er tilgjengelig for TA-abonnent. Er du ikke abonnent kan du trykk her for å kjøpte tilgang: SKAFF DEG TA-PLUSS ABONNENMENT. (Eller trykk deg inn i videobildet under og følg instruksjonene).

Kampen ser du her:

Men...Odd-NFK er langt fra den eneste treningskampen med Odd TA sender i vinter. Disse kampene kan du se utover vinteren:

Etter Odd-NFK i Telemarkshallen, og de to kampene fra Marbella følger disse kampene:

  • 22. februar: Treningskamp på Skagerak Arena. Motstander og tidspunkt kommer.
  • 26. februar: Treningskamp på Skagerak Arena kl. 17.00 mot Sarpsborg 08.
  • 4. mars: Treningskamper mot Strømsgodset I og II på Skagerak Arena kl. 15.00 og 17.00.
  • 18. eller 19. mars: 5. runde i NM eller treningskamp mot Jerv på Skagerak Arena.
  • 24. mars: Treningskamp borte. Tidspunkt og motstander kommer.
  • 1. eller 2. april: Treningskamp borte mot Lillestrøm. Tidspunkt kommer.

TA-abonnenter kan, i tillegg til Odd-matchene, kose seg med heftige mengder direktesendt norsk fotball fremover.

Amedia har sammen med TV 2 sikret seg rettighetene til å vise norske lags treningskamper fra Marbella denne vinteren. Det betyr at TA-abonnenter får tilgang til sendingene gjennom sportsportalen Direktesport.no.

Treningskampene føyer seg inn i rekken av fotballmoro på plattformen. Den franske toppserien Ligue 1 er i full gang, med stjerner som Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar i aksjon hver runde. I tillegg kommer vil abonnentene kunne se norsk fotball på plattformen når seriespillet starter opp i vår.

- Veldig bra program

Det betyr utvalgte kamper fra Eliteserien, samt alt fra Obos-ligaen, Postnord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen i det som blir en ordentlig fotballfest.

– Vi i TA er veldig glad for å være en del av Direktesport-plattformen, og gleder oss til å gi fotballfansen et godt tilbud i vinter. Vi har allerede avtale om å sende Odds treningskamper - de går eksklusivt på TA.no, når vi nå kan kombinere det med resten av toppkampene som spilles i Spania så blir det et veldig bra program, sier sjef for Direktesport i TA, Erik Edvardsen.

Han forteller videre at det nå jobbes på høygir for å være klar til seriestart med den nye Direktesport-plattformen som er basert på TV 2 Play-teknologi.

Kampoppsettet på den spanske solkysten byr på godbiter som Molde mot Häcken, forrige års vinnere av serien i Norge og Sverige, Rosenborg - Stabæk, Vålerenga - Malmö og Brann - Sarpsborg 08, for å nevne noen av kampene. Kampene er en viktig del av oppkjøringen foran en krevende sesong for toppklubbene i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien.

Skal følge Odd i Spania

TAs sportssjef Kristian Holtan reiser til Marbella sammen med Odd. Han skal sørge for at du som leser får det beste Odd-stoffet på TA.no under oppholdet i Spania.

– Det blir en viktig vinter for Odd, og det blir spennende å se om klubben klarer å bygge videre på den imponerende høstsesongen. Nå skal Odd til Marbella for første gang, i likhet med de fleste andre norske klubbene. Der blir det gode muligheter til å se hvordan laget står seg mot rivalene. Vi i TA gleder oss til å gi våre abonnenter mye Odd-snacks, både i form av tekst, bilder og video - med den store gulroten som er direkteoverføring fra treningskampene, både her og hjemme og ikke minst i Spania, sier Holtan.

PS! Odd spiller i tillegg til overnevnte kamper en treningskamp borte mot Elfsborg 19. februar. Denne kampen er det Discovery Sverige som eier rettighetene til. Kampen vil derfor ikke være tilgjengelig for TAs seere.

TA Dokumentar

TA Dokumentar

Jakten på millionene

00:00
/
00:00