Med en baby på 14 måneder har livet vært hektisk. Da samboerparet i tillegg flyttet fra Skien til Oslo, ble det heller ikke mindre hektisk.

Planen var å bosette seg i Skien, og de flyttet fra Oslo, kjøpte seg tomt i Skien – og angret.

– Vi liker at det skjer litt utenfor vinduene våre, hverdagen er litt mer pulserende i Oslo. Vi flyttet hjem til Skien, men merket mer og mer at vi savnet bylivet i Oslo, forteller hun, som nå stortrives i ny jobb i hovedstaden.

Hittil har hun drevet som influencer og treningsveileder, men har egentlig aldri hatt noe mål om å drive for seg selv.

– Jeg har aldri hatt noe sjukt passion for å drive selvstendig, så da jeg fikk muligheten til å være ansatt, passet det meg helt ypperlig.

- Var usikker

Hun ble tipset om annonsen av en venninne.

Stillingen var som marketing specialist for Haglöfs, som driver med klær og utstyr innenfor friluftsliv.

– Stillingen var helt spot on for meg, og jeg måtte klype meg i armen over at jeg hadde greid å karre til meg en sånn jobb, sier Andrea, på vei til jobb onsdag morgen.

Daglig poster Andrea bilder og treningsinspirasjon fra hverdagen med crossfit i Oslo. Nå framover blir dagene litt annerledes.

– Det blir egentlig litt deilig å få fokus litt bort fra meg selv. Nå skal jeg bruke kunnskapen min til å gjøre noe for andre. Da jeg var i permisjon var jeg egentlig litt usikker på om jeg ville driver for meg selv, eller være ansatt, men nå merker jeg at det er utrolig deilig å være ansatt, ha kolleger og et sosialt liv på jobben, sier skiensjenta.

- Tre ting som er viktig for meg

Hun startet i jobben 1. juni og er allerede godt i gang med nye rutiner.

– Jeg er på trening klokken sju før jobb, og er på jobben i nitiden. Da er jeg der til sånn fem, og drar hjem etterpå det. Da er det å være mamma som står i fokus. For meg nå er det tre ting som står i fokus, og det er nettopp trening, jobb og familie, altså det å være en god mamma. Det føler jeg går veldig fint. Jeg kommer hjem fra jobb og har overskudd. Det er så utrolig deilig.

Med tiden ser hun for seg at det blir mer reising i jobben, og mer uteaktiviteter på fritiden.

– Det blir nok ikke mye reising, men da blir det å reise ut for å finne gode lokasjoner for fotoshoots. Ellers kommer jeg nok til å være mer ute, noe jeg bare ser på som positivt. Jeg skal blant annet gå i fjellet med noen jenter i Bodø i sommer, noe jeg gleder meg veldig til, sier Andrea som ser fram til å jobbe med et stort brand som Haglöfs.

– Jeg forguder merket og elsker produktene deres, og gleder meg til å komme meg mer ut.

– Vil du fortsette med å poste bilder på din egen Instagram-side selv om du har fått ny jobb?

– Ja, det er jo crossfit som er min base, og det kommer jeg til å fortsette med. Men nå kommer jeg til å bli tvunget til å være mer ute, noe jeg ser fram til. Jeg gleder meg, avslutter Andrea Hegna.