Hus totalskadd i brann

Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGRUNN: Det var grytidlig tirsdag morgen full overtenning i et bolighus på Hovet i Porsgrunn. Ingen personer skal ha kommet til skade i brannen.

DEL

SISTE: - Brannen er nå slukket og brannvesenet har gått over til etterslukking.  Politiet har startet etterforskning, men vil først undersøke åstedet når det har blitt kaldt, melder operasjonsleder Gisle Småge klokken 06.10.

Det er foreløpig ikke kjent hvor store materielle  skader brannen skal ha ført med seg

- FULL OVERTENNING

Det var grytidlig tirsdag morgen at nødetatene fikk melding om husbrann på en adresse i Gråsteinveien på Hovet i Porsgrunn. Meldingen om brannen kom inn ved 04.30-tiden, og politi, ambulanse, samt mannskap fra både Porsgrunn og Skien brannvesen, rykket ut til stedet.

Er du på stedet? Send bilde til nettvakt@ta.no eller på MMS med kodeord tatips til 2005.

- Det meldes om full overtenning på stedet, og brannvesenet jobber med å hindre spreding av brannen, opplyste politiets operasjonsleder da nødetatene hadde kommet frem til stedet.

INGEN PERSONER SKADET

Klokken 05.45 tirsdag morgen forteller operasjonsleder Gisle Småge ved Telemark politidistrikt at brannvesenet fortsatt holdt på med slukking av brannen. Politiet var på stedet for å bistå brannvesenet med deres arbeid.

Alle personer som måtte ha oppholdt seg på adressen ble raskt gjort rede for, og det er ikke meldt om at personer skal ha kommet til skade.

- Vi har vært i kontakt med huseier på stedet. Det er ingen personer som skal befinne seg inne i huset, opplyser Småge.

TA kommer tilbake med mer.

Artikkeltags