– Kynisk og dårlig gjort

GA UT BØTER: Hammerstad ble provosert da han så at Qpark ga ut bøter da flere var og så på togene i sentrum av Skien på nasjonaldagen.

GA UT BØTER: Hammerstad ble provosert da han så at Qpark ga ut bøter da flere var og så på togene i sentrum av Skien på nasjonaldagen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Det var flere bilister som fikk seg en saftig parkeringsbot på nasjonaldagen.

DEL

Flere medier har, dagen derpå, omtalt at parkeringsselskapet Qpark delte ut bøter 17. mai. Og Skien var intet unntak.

På parkeringsplassen ved kinoen i Skien var det flere biler som fikk en gul lapp festet på frontruta under festlighetene i sentrum.

Dette fikk Trond Hammerstad fra Skien til å reagere.

– Jeg synes det er provoserende at de er så til stede på helligdager, forteller han til TA, mandag formiddag.

KYNISK

Hammerstad bor selv i området og mener at det er for dårlig skiltet med hvilke parkeringsregler det er på stedet. Han hevder at man må være kjent i området for å vite om skiltingen. Men reagerer mest på antallet som blir bøtelagt på 17. mai.

– Jeg fikk ikke bot selv, men det er kynisk og dårlig gjort mot de som skal se barna sine gå i tog, forteller han, og legger til at det er flere som får parkeringsbøter der til daglig.

– Jeg ser ingen grunn til å fyke rundt på nasjonaldagen for å gi ut bøter.

– GJØR JOBBEN VÅR

– Vi gjør den jobben de er satt til å gjøre, og vi forholder oss til den avtalen vi har inngått med grunneieren, sier kontroll og hr-direktør Kine Lørdal til TA.

Parkeringsselskapet understreker at det på den aktuelle parkeringsplassen er skiltet med at parkeringsreglene gjelder alle dager hele året rundt.

Artikkeltags