Ny festival til Telemark

Wrigthegaarden lanserer "Hagefestivalen".
Slutt for godt

Det har blitt varslet mange ganger, men nå stenger Expert hovedlageret sitt på Menstad i Skien.Stengt bru gir god butikk

Begge dagligvarebutikkene i Brevik sentrum forteller til TV Telemark at de har hatt en økning i omsetningen på mellom 10 og 15 prosent de siste tre ukene. Årsaken mener de er vedlikeholdsarbeidet på Breviksbrua, som gjør det kronglete for folk å handle på Stathelle.Ny millionmaskin

Det blir stadig mer vanlig å undersøke kroppens indre ved hjelp av en MR-maskin i stedet for røntgen. Nå har Sykehuset Telemark skaffet seg en hypermoderne MR-maskin til 18 millioner kroner.

Ny vår for golferne

Grenland golfklubb har gått fra konkurs i fjor høst, til ny giv denne tidlige våren i 2014.


Fikk oppfylt boligdrøm

Det var en helt fremmed tanke for Ismael Jebreel Takroori (40) at han kunne eie toromsleiligheten sin i stedet for å leie den. Nye startlånregler oppfylte drømmen han ikke visste at han hadde.


Kjæledyr sliter med kiloene

Er du også en av dem som ikke kan motstå kjæledyrets bedende øyne når du har salami på brødskiva? Å gi en hund på ti kilo to slike godbiter hver dag, er det samme som om du skulle spist to hamburgere hver dag.

Marthe håper på fast jobb

Marthe Namukosha fra Kongo kom til Norge for fire år siden uten å kunne lese og skrive. Nå har hun fått tett oppfølging via NAVs kvalifiseringsprogram, og er klar for praksisplass i august.


MS Bergens-
fjord tidlig ute

BAMBLE: Fjord Line har slitt med forsinkelser. Slik sett var dagens jomfruelige anløp av MS Bergensfjord en kjærkommen triumf.


Populært vitensenter

Over 3000 har besøkt det splitter nye vitensenteret i Porsgrunn.


Om oss

Om oss

TV Telemark har siden starten i 1997 blitt en av landets mest populære lokalTV-stasjoner. Vi holder deg oppdatert på nyheter, sport, politikk, kultur og alt annet som telemarkinger holder på med. Mer enn 85 000 seere kan daglig nås via våre sendinger, enten via kabel eller RiksTV.

Har du RiksTV kan du få inn våre sendinger over hele fylket.

Våre sendetider:

Hver ukedag hver hele og halve time fra kl. 17.30 og fram til klokken 24.00.


Siste video