Endelig i gang

<p> <b>HEISTAD: </b>I strålende vårvær under Bend tt cup på Heistad var det et etterlengtet “comeback” i klubbdrakta for mange etter vinteren. </p>

- Det viktigste er å ha det gøy her, sier Maria G. Mehammer og Henriette G. Eriksen.

- Det viktigste er å ha det gøy her, sier Maria G. Mehammer og Henriette G. Eriksen. (Foto: Frode Berg)

DEL

Etter siste seriekamp sist høst hadde de færreste hatt på seg klubbdrakta siden den gang, og det var mye fotballglede å se rundt om på det flotte anlegget til Hei.

SE BILDENE AV IVRIGE SPILLERE:

FINT DRIV: Brage Rakkestad, Langesund G10, som også kaller seg Lifferpool, har tatt seg forbi to Hei 3-spillere og er i fint driv fremover.  (Foto: Frode Berg)
DUELLER I FLENG: Det ble utkjempet hundrevis av dueller på Bend It Cup. Her fra G9-kampen mellom Brevik og Åfoss 2. (Foto: Frode Berg)
 (Foto: Frode Berg)
 (Foto: Frode Berg)
 (Foto: Frode Berg)
 (Foto: Frode Berg)
ARBEIDSLEDIG: Keeperen til Herkules G8 benyttet anledning til noen turn-øvelser da det var stille foran mål. (Foto: Frode Berg)
KONTROLL: Denne Stathelle 2-spilleren viser god ballkontroll i G8-kampen mot Skotfoss 2. (Foto: Frode Berg)
GLEDE OG FORTVILELSE: Stridsklevs Mohammed Kamaran jubler etter et flott mål, mens en Herkules-spiller fortviler i G8-kampen. (Foto: Frode Berg)
I SKUDDET: En Helle 2-spiller fyrer løs i G12-oppgjøret mot Stathelle 2. (Foto: Frode Berg)

- Vi har gledet oss til å spille kamper lenge nå, sier Maria G. Mehammer og Henriette G. Eriksen fra Hei. Venninnene spiller på 9-årslaget til Hei, og hadde en super dag på hjemmebane lørdag.

- Det viktigste er å ha det gøy her, forteller Maria og Henriette. Gøy hadde de det helt klart, og på banen gikk det også bra med to seire og en uavgjort.

- Det er jo gøy å vinne også, smiler de. Jentene er aktive utenfor fotballbanen også. Maria driver med orientering, friidrett og langrenn, mens Henriette er aktiv med ridning og langrenn. Alt er morsomt å være med på, sier Hei-jentene.

YRENDE LIV

Det var yrende liv på Heistad kunstgress lørdag med 86 lag og rundt 850 spillere i alderen 6-12 år.

- Det er vi svært fornøyd med. Her er det mange glade barn i aktivitet, sier turneringsleder Kristin Storemyr i Hei til TA.

Bend It Cup ble unnagjort lørdag i strålende vær og ved hjelp av mange dugnadsarbeidere fra egen klubb.

- Uten dem hadde ikke dette gått. Foreldrene stiller opp på dugnad, og denne cupen er viktig for oss – ikke minst økonomisk, forteller Storemyr.

I tillegg til kampene hadde spillerne og deres søsken tilbud som hoppeslott på området. Turneringen ble arrangert for femte året på rad og arrangørene i Hei håper på ny turnering neste år.

- Det satser vi og håper på, sier Kristin Storemyr.

Artikkeltags