...
OPPTUR: Fredrik Oldrup Jensen starter sin tredje eliteseriekamp mot Haugesund søndag. Det blir en etterlengtet opptur for 19-åringen som har slitt med en overbelastningsskade. Foto: Hans Eivind Øygarden

Rett inn i Lekvens rolle

SKIEN: Fredrik Oldrup Jensen ble skadefri i grevens tid. 19-åringen går direkte inn og overtar Magnus Lekvens rolle i Odd-laget.

Hans Eivind Øygarden
Hans Eivind Øygarden Profil E-post
Publisert 02.09.2012 kl 10:33 Oppdatert 02.09.2012 kl 18:28

Tips en venn på e-post:Magnus Lekven ble solgt til danske Esbjerg torsdag kveld. Tilbake fikk Odd Grenland én million kroner, men også en åpen plass på midtbanen. Den dype rollen sentralt vil nå Fredrik Oldrup Jensen gjøre til sin.

ALLTID ODD

- Jeg er klar, og jeg gleder meg. Jeg har veldig trua på at vi skal klare å vinne i Haugesund, sier han etter gårsdagens trening.

Mot Haugesund starter midtbanespilleren sin tredje kamp for sesongen.

Fredrik Oldrup Jensen er ekte Odd-gutt og har spilt for klubben i hele sitt liv. Han fikk proffkontrakten i julegave, og imponerte på direkten under vinterens treningsleir i Spania da han storspilte mot lag som Shakthar Donetsk. Men så kom en liten nedtur og skadeproblemene, før han var tilbake i spill i 2. divisjon mot Jerv sist mandag.

- Jeg har slitt med en overbelastning i bekkenet, og har vært ute i over en måned, men det er bra nå og jeg er klar til å kjempe for Odd, sier 19-åringen.

Flere ganger tidligere i år har Jone Samuelsen fått den sentrale rollen når Lekven har vært ute med skade, men nå blir det Oldrup Jensen. Det er heller ikke aktuelt å spille med to dype på midten.

BEVARE FØLELSEN

- Vi er opptatt av å bevare den gode følelsen fra Brann-kampen. Vi jobber videre og forandrer ikke strategien, sier Fagermo, som roser Oldrup Jensen.

- Talentet er udiskutabelt. Nå trenger han å holde seg skadefri og få kontinuitet på både trening og i kamp. Fredrik er teknisk briljant og en bra duellspiller. Han mangler kanskje litt fart, men det vil han tilpasse med mer erfaring.

Hovedpersonen selv frykter heller ikke nivået.

- Det gikk bra i vinter, og jeg fikk en grei gjennomkjøring i 2. divisjon mandag. Og så spiller jeg jo med eliteseriespillere på trening hver dag, så dette er ikke noe nytt, smiler Fredrik Oldrup Jensen.

PS! Alt av papirer er i orden slik at Dag Alexander Olsen er spilleklar til kveldens bortekamp mot Haugesund.

På forsiden nå


...

Vil bli verdens råeste i sporet

SKIEN: OL-rusen er ute av kroppen og Magnus Krog (27) har måttet sette seg nye mål. Verdenscupseier, VM-medalje og tittelen «verdens råeste kombinertløper» står på planen.

...

Dobler artistbudsjettet – og vel så det

SKIEN: – Artistbudsjettet er på totalt 200 000 mot 80 000 i fjor. Du merker at disse gutta er proffe, asså!

...

Stjal 1.800 sigaretter i tax free-butikken

Deretter forsøkte 29-åringen å smugle dem igjennom tollen.

...

Kan gi skoletilbud i fritida

SKIEN: Fylkeskommunen og kommunene vurderer flere tiltak for elevene som ble rammet av streiken. Utdanningsforbundet vil at alle pengene som er spart, skal gå tilbake til skolene.