...
Foto: Anne-Lise Surtevju

Se hvem som er på kino

SKIEN: Før norgespremieren på animasjonsfilmen «Modig» i ettermiddag bød SF kino Skien på tilleggsaktiviteter for barna. Ridning, hesteskokasting og smakstesting sto på programmet.

Anne-Lise Surtevju
Anne-Lise Surtevju Profil E-post
Publisert 31.08.2012 kl 17:45 Oppdatert 31.08.2012 kl 18:27

Tips en venn på e-post:- Nå får vi klippet gresset utenfor her også, sa kinosjef Espen Raastad og skottet bort på de to innleide firbeinte medarbeiderne.

Ifølge Raastad prøver de alltid å finne en kobling mellom film og aktiviteter de gangene de arrangerer noe ekstra attåt filmen. Denne gangen kunne de minste få presset noen grenser blant annet ved å prøve å ri på den lille shetlandsponnien eller den langt mer høyreiste varmblodshesten.

Handlingen i Disney Pixar-filmen «Modig» foregår i det skotske høylandet, og seerne møter blant andre den tøffe bueskytteren Merida som har den store gampen Angus som følgesvenn.

Utenfor kinoen i Skien var det hesteeier Tone Håkonsen som hadde tatt med seg «shettisen» Prins Bjarne og varmblodsen Six Pack på bytur i går. Ungene på vei inn i kinosalen fulgte oppfordringen og klatret opp på hesteryggen. Embla Irene Lundstein var en av dem, men hun hadde ridd noen ganger tidligere også. Nå gledet hun seg til å se filmen.

På forsiden nå


...

Trafikkulykke ved E18

BAMBLE: To biler involvert i bilulykke like ved bensinstasjonen Lasses.

...

Flere lærere ut i streik

PORSGRUNN: Utdanningsforbundet trapper opp streiken med 48 lærere i Skien og Porsgrunn. Nå rammes også barneskoler i Skien.

? TOGET HAR IKKE GÅTT: Erik Gudbrandsen er klar over at Skien kommune holder på å ansette en ny rådmann, men synes det hadde vært fornuftig å sette prosessen på pause for å lufte tanken om én felles rådmann for Skien og Porsgrunn. FOTO: ANDERS HEDEMAN

Ønsker én rådmann for to kommuner

SKIEN: – Hvorfor vurderer man ikke én felles rådmann for Skien og Porsgrunn, spør Erik Gudbrandsen (H), og kaster seg inn i debatten om sammenslåing. Han mener kommunene har så mye overlappende aktivitet at én ledergruppe er nok.

...

Tollerne tok hunden til Vigdis

LARVIK: Da Vigdis Fischer kom tilbake til Larvik med «Superspeed» lørdag, ble hun fratatt utstillingsvalpen Hunter. Dette skjedde fordi tollerne ikke kunne regelverket, noe som kostet henne 5.600 kroner og en kjøretur på 320 kilometer.