...

Disse vil lokke frem latteren

SKIEN: Høsten står for døra og Ibsenhuset håper å kalle frem klukkende latter, med Hege Schøyen, Ylvis-brødrene og Christine Koht i spissen.

Ellen Esborg
ELLEN ESBORG Profil E-post
Publisert 15.08.2012 kl 15:29 Oppdatert 15.08.2012 kl 16:22

Tips en venn på e-post:Ibsenhuset satser på humor og musikk i skjønn forening, og lover brede smil og rockefot i høst. Lattergalla med skiens egen Bård Tufte Johansen, «Nattens umusikalske dronning» med Hege Schøyen og Ylvis 4, presenteres som noen av godbitene.

Denne uka lanserer Ibsenhuset sitt høstprogram, og Knut Harald Pleym og co. har hanket inn nær 80 kulturarrangement i løpet av 20 høst og vinteruker.

Rent musikalsk skal Marit Larsen, Kurt Nilsen, Åge Aleksandersen varme publikum på kalde høstkvelder, og Turboneger få hjertepumpa til å slå noen ekstra slag.

Flere av høstens artister finner du i TA i morgen.

På forsiden nå


Erik Damberg har 30-årsjubileum for låten «Hei, hei, livet er bra». 26. juli og 2. august opptrer han på Strøm mat & bar i Skien. Da synger han også hiten fra barndommen.

30 år etter «Hei, hei, livet er bra»

For 30 år siden sto lille Erik Damberg på store scener og sang så sjarmerende at småjentene hoppet på ham.

BERUSET: TA omtalte i mai hendelsen der en lege skal ha kommet i drosje og møtt alkoholpåvirket på jobb ved legevakta i Porsgrunn. Nå er legen suspendert mens Helsetilsynet undersøker saken.

Lege suspendert av Helsetilsynet

PORSGRUNN: Helsetilsynet har suspendert legen som møtte alkoholpåvirket på jobb ved legevakta i Porsgrunn i et halvt år inntil saken er ferdigbehandlet. Legen risikerer å få autorisasjonen tilbakekalt.

...

Vogntog har veltet

BAMBLE: Ingen personer kom til skade da et vogntog veltet på Herreveien, mandag morgen.

Kjetil Rakkestad

Mistenker fire forskjellige for festival-voldtekter

SELJORD: Politiet ser ingen sammenheng mellom de fire voldtektssakene som ble anmeldt i etterkant av countryfestivalen i Seljord.