Dan Hagen E-post
Publisert 01.03.2011 kl 10:09 Oppdatert 01.03.2011 kl 10:19

Tips en venn på e-post:


...

FAKTA

  • CD: «Thank God For Sending Demons»
  • ARTIST: Me & My Army
  • PLATESELSKAP: EMI

Me & My Army er omtalt som en av Sveriges meste interessante konstellasjoner, eller supergrupper, med medlemmer fra andre prosjekter og band, inkludert produsent Andreas Kleerup.

13 låter er med på dette debutalbumet og er skrevet av medlemmene av gruppa. Musikken er tilbakelent og akustisk preget pop, litt Tom Petty her og Crosby, Stills, Nash og Young der.

Ørene tar ikke skade av dette, og stemningen som skapes er lett og sommerlig. Men sangene glir forbi uten at en får ordentlig tak i dem. Ikke et godt tegn akkurat. Det er som om aktørene på dette prosjektet mangler lidenskap for det de holder på med.

På forsiden nå


PÅ BESØK: Stortingsrepresentant Christian Tynning Bjørnø (Ap), foran til venstre, i samtale med Mohammed Musa, som jobber på Nav-kontoret i Siljan. Bak står ordfører Gunn Berit Rygg Holmelid (til venstre), Annette Sørensen Muo hos Nav i Siljan, kommunestyrepolitiker Dag Jøran Myrvang (Ap), Nav-leder Magne Haglund og Nav-veileder Eva Fibiger Lyngdal.

– Hvorfor er dere gode på alt i Siljan?

SILJAN: Siljan kommune kommer godt ut på alle mulige statistikker, og andelen arbeidsledige er intet unntak. Mandag besøkte stortingsrepresentant Christian Tynning Bjørnø (Ap) Nav-kontoret i Siljan, som kun har 23 helt ledige innbyggere.

...

Gladmelding til alle boligkjøpere

Er du på boligjakt, har du liten grunn til å bekymre deg for at det skal bli for høye renter med det første.

...

E18 blir stengt i begge retninger

På grunn av asfaltlegging og arbeid i tunnelene må E18 stenge i begge retninger mellom Sky og Langangen. Omkjøring vil bli på E18 mellom Larvik og Langangen.