...
En russisk mann mente at han kunne kjøre selv om han hadde inntatt alkohol. Det var verken blodprøva eller politiet enig i. Det opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt. Foto: Arild Hansen

Var «i form» til å kjøre

En russisk mann i 50-årene ble natt til mandag tatt for promillekjøring. Han mente han var i brukbar form til å kjøre.

Publisert 09.07.2012 kl 07:10 Oppdatert 09.07.2012 kl 15:37

Tips en venn på e-post:En 52 år gammel russer ble natt til mandag stoppet i en trafikkontroll av politiet i Kragerø. Mannen innrømte at han hadde drukket alkohol, men at han følte seg i brukbar form til å kjøre bil. Han ble tatt med til legevakta, der ble det tatt en blodprøve. Den ga et tydelig svar.

- Hans russiske førerkort har politiet hatt beslag i, og han kan dermed ikke kjøre bil på en stund, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

På forsiden nå


La ned blomster ved minnesmerket

PORSGRUNN: Ordførerne i Porsgrunn og Skien markerte i formiddag 22.juli ved å legge ned blomster ved minnesmerket i Porsgrunn.

...

100 millioner for 110-sone gjennom Bamble

BAMBLE: Det vil koste 100 millioner kroner ekstra å oppgradere den nye E18 gjennom Bamble til å tåle hastigheter på 110 km/t.

...

Mange utenlandske turister har kjøpt denne

PORSGRUNN: På torget i Brevik står Jittima Nimmarn og selger thailandsk mat – og t-skjorter med teksten «I love Brevik».

...

Fagermo favoritt til RBK-jobben

SKIEN/TRONDHEIM: I går ble Kåre Ingebrigtsen ny hovedtrener i Rosenborg på en fire måneder prøvekontrakt. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo skal være blant de heteste kandidaten til å overta som trener fra neste sesong.