...
Utenriksminister Jonas Gahr Støre. Foto: Christina Halvorsen, ANB

Beklager Syria-veto

Russland og Kina har et spesielt ansvar for at verdenssamfunnet er handlingslammet overfor Syria.

Publisert 19.07.2012 kl 20:08 Oppdatert 19.07.2012 kl 20:17

Tips en venn på e-post:

Det mener utenriksminister Jonas Gahr Støre.

– Borgerkrigen i Syria trappes ytterligere opp, uavhengig av den diplomatiske virksomheten. Det påligger de to landene som la ned veto, et særlig ansvar for den handlingslammelsen som nå foreligger, sier Støre (Ap) i en pressemelding torsdag.

Russland og Kina sa torsdag for tredje gang nei til resolusjon angående borgerkrigen i Syria. Resolusjonen ville åpnet for sanksjoner mot president Bashar al-Assads regime.

– Det er beklagelig at FNs sikkerhetsråd ikke ble enige om en resolusjon om Syria, sier Støre videre. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Odd utligner til 1 - 1

SKIEN: Jone Samuelsen utligner til 1- 1 etter 20 minutter.

#TAfotball før Sarpsborg

SKIEN: Odd er i slaget om dagen, og med selvtilliten som nå er bygd opp, mener Fevang det absolutt kan bli snakk om nok en seier.

...

- Som en stor familie

Det blir liv når Odd-supporterne reiser på tur. Mange hadde stått svært tidlig opp for å delta på turen i regi av supporterklubben, og for å støtte laget i den viktige bortekampen mot Sarpsborg.

Omtrent som en vanlig lørdag i Bergen, paraplyer og regntøy i de fleste farger, været skremte ingen fra å ta turen til matfestivalen i Skien.

Været skremte ingen

SKIEN: Holte gård fra Drangedal ble på Mersmakfestivalen gitt ”Lokalmatprisen” for 2014. Selv om det var grått og tidvis vått var det godt med folk i Skiens gater også under matfestivalen på lørdag.