Mange pågrepet under demonstrasjon

Minst tolv demonstranter ble skadd og 60 ble pågrepet i forbindelse med NATO-toppmøtet i Chicago søndag.

Publisert 21.05.2012 kl 08:26 Oppdatert 21.05.2012 kl 08:29

Tips en venn på e-post:


...
Mange ble pågrepet under en demonstrasjon i Chicago. Foto: AP video

Flere av demonstrantene hadde hodeskader etter et ublidt møte med politiets batonger, opplyser en gruppe advokater som representerer dem.

Minst 3.000 mennesker deltok i søndagens demonstrasjon mot NATO-toppmøtet i Chicago, men i skumringen søndag kveld var det igjen rolig i byens gater.

Blant demonstrantene var også nærmere 50 amerikanske krigsveteraner som kastet medaljene sine i protest mot det de mener er NATOs aggressive krigføring i land som Afghanistan og Libya.

– NATO må slutte nedslaktingen av uskyldige sivile, mener den 61 år gamle Vietnam-veteranen Ron McSheffery. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Seksjon for patologi ved Sykehuset Telemark er i toppsjiktet i landet for raske svartider på kreftprøver: - Vi har jobbet målbevisst og har redusert ventetiden fra tre uker til sju dager i snitt, sier seksjonsleder Kristin Kleppen (bildet). 16 000 vevsprøver fra Telemark blir diagnostisert årlig.

Har kortet ned svartid på kreftprøver

SKIEN: Seksjon for patologi ved Sykehuset Telemark har målrettet jobbet seg opp i toppsjiktet for de korteste svartidene i landet for kreftprøver. Prøvesvar for 16 000 vevsprøver årlig, er i snitt sju dager.

...

Gir 9000 til Vangens talentfond

Operaguttas sommerturné er over for denne gang, og med 900 publikummere til sammen, utgjør det en god sum til Vangens talentfond.

...

Prioriterer ekspressbussene

Gjermund Jamtveit og de andre i Norwegian on Wheels kan glede seg.

SJEKKER BILER FOR HUNDER: Vekter på Nordbyen, Martin Haugen, fikk lørdag to henvendelser fra parkeringsvaktene om biler hvor hunder hadde blitt etterlatt i varm bil i solsteken.

– Jeg banket på ruta, men bikkja lå helt stille

I sommer har vekter Martin Haugen og hans kolleger oppdaget minst sju hunder innestengt i parkerte biler.