...
Raset førte til at E18 måtte stenges. Foto: Nils Jul Lande, TA/ANB

E 18 sperret av ras

Et stort steinras sperret E 18 ved Kragerø like før klokken 16 søndag ettermiddag.

Publisert 19.08.2012 kl 16:20 Oppdatert 19.08.2012 kl 20:40

Tips en venn på e-post:Det er uvisst når veien vil bli åpnet igjen, men oppryddingsarbeidet er allerede i gang.

Operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt sier til NTB at raset gikk 200 meter øst for Tangenkrysset i Sannidal som ligger i Kragerø kommune. Først kom det bare noen løse steinblokker, men raset økte gradvis i omfang og politiet har derfor skiltet omkjøring langs traseen der gamle Sørlandske hovedvei i sin tid gikk.

– Det var heldigvis ikke noen biler involvert i raset. Både Statens vegvesen og entreprenørselskapet NCC er ved rasstedet for å delta i rydningsarbeidet, men hvorfor raset gikk og faren for nye ras kan foreløpig ingen uttale seg om.

Jørgensen mener imidlertid omkjøringen skulle gå greit, selv om det er siste søndag i skoleferien for hyttefolket på Sørlandet. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

KS ønsker ny kontakt med lærerne

KS har invitert lærerne tilbake til forhandlingsbordet, men foreløpig er det uklart når partene møtes. I kveld er det streikemøte i Ibsenhuset og i morgen trappes streiken opp.

...

Nye E134 blir et halvt år forsinket

Byggetiden for den nye vegen mellom Hjartdal og Seljord forlenges med inntil ett halvt år, for å bedre sikkerheten i byggeperioden.

...

Fant død mann i vannkanten

En mann er funnet død ved Sandåkerhølen i Gjerstad. Politiet antar det er mannen som har vært savnet i området.