...
Foto: Tom Erik Holland

Kollisjon mellom bil og syklist

Tom Erik Holland
Tom Erik Holland Profil E-post
Publisert 24.10.2013 kl 07:21 Oppdatert 25.10.2013 kl 07:10

Tips en venn på e-post:Politiet og ambulanse rykket tidlig torsdag morgen ut etter melding om en trafikkulykke ved Breidablikkbakken i Porsgrunn. Meldingen om ulykken kom inn ved 07.10-tiden torsdag morgen.

LETTERE SKADET

- En personbil og en syklist har kollidert, sier operasjonsleder Gisle Småge ved Telemark politidistrikt til TA. Syklisten ble kjørt til sykehus etter ulykken.

- FRONTRUTA KNUST

- Frontruta på bilen er knust, og gaffelen og styret på sykkelen er knekt tvert av, meldte TAs journalist på stedet. - Det kan se ut som om syklisten har kommet syklende ovenifra, og den møtende bilen har forsøkt å krysse veien da sammenstøtet skal ha skjedd.

- Politiet har gjort de nødvendige undersøkelser på stedet, og vil opprette en anmeldelse på hendelsen, sier Småge.

På forsiden nå


...

- Jeg er ingen guru

SKIEN: Etter utkastelsen fra hjemmet sitt mandag, er ikke Ingunn Sigurdsdatter bekymret eller utrygg. – Jeg var helt forberedt på at dette ville skje. Jeg er lettet. Jeg vil bare å være i fred nå og være mamma, sier hun til TA.

...

Bensinkrig skaper kø og frustrasjon

GRENLAND: Bensinkrigen har forplantet seg i Grenland. Ved Esso ved Kulltangenbrua skapte de lave prisene lange køer og stor frustrasjon.

...
Terningkast: 5

Et hjem for skadeskutte sjeler

I «Hjem» møter vi mennesker som har en historie de ikke vil fortelle.

...

Erling Laland ansatt som kommunalsjef

DRANGEDAL: Erling Laland (59) fra Kragerø er ansatt som ny kommunalsjef for oppvekst og undervisning i Drangedal kommune.