...
Foto: Tom Erik Holland

Kollisjon mellom bil og syklist

Tom Erik Holland
Tom Erik Holland Profil E-post
Publisert 24.10.2013 kl 07:21 Oppdatert 25.10.2013 kl 07:10

Tips en venn på e-post:Politiet og ambulanse rykket tidlig torsdag morgen ut etter melding om en trafikkulykke ved Breidablikkbakken i Porsgrunn. Meldingen om ulykken kom inn ved 07.10-tiden torsdag morgen.

LETTERE SKADET

- En personbil og en syklist har kollidert, sier operasjonsleder Gisle Småge ved Telemark politidistrikt til TA. Syklisten ble kjørt til sykehus etter ulykken.

- FRONTRUTA KNUST

- Frontruta på bilen er knust, og gaffelen og styret på sykkelen er knekt tvert av, meldte TAs journalist på stedet. - Det kan se ut som om syklisten har kommet syklende ovenifra, og den møtende bilen har forsøkt å krysse veien da sammenstøtet skal ha skjedd.

- Politiet har gjort de nødvendige undersøkelser på stedet, og vil opprette en anmeldelse på hendelsen, sier Småge.

På forsiden nå


...

Holta-familien fordeler milliard-verdier

SKIEN: En av norgeshistoriens lengste pengekrangler kan gå mot slutten. I dag starter prosessen med å splitte Holta-imperiet.

...

Polsk mann mistenkt for storsmugling på Notodden

NOTODDEN: Politiet mener de nå har tatt mannen som stakk til skogs etter at han kjørte i grøfta med bilen lastet med smuglervarer. Han skal ha stått bak tre tilfeller av storsmugling på kort tid.

Se den elleville forbikjøringen

SKIEN: En svær utenlandsk trailer lå helt «opp i rumpa» da Stine kjørte fra Kongsberg til Skien mandag ettermiddag. Da politiet ble varslet skal de ha sagt at man må forvente seg aggressiv kjøring fra utenlandske sjåfører.

Politijakt etter ATV

SKIEN: Det ble politijakt etter at en uregistrert ATV nektet å stanse på Gimsøy tirsdag kveld.