...
TRUET: Det var her, på fotballbanen til Skien Ballklubb, at fire gutter i 14-årsalderen ble knivranet natt til søndag 29. september. Foto: Silje-Carine Kikut Moen

Ranet unge gutter

SKIEN: En 14 år gammel gutt og hans kamerater ble natt til søndag ranet av en mann ved Skien ballklubbs fotballbane i Nordre bydel. Mannen skal ha truet dem med kniv.

Tips oss: Telefon: 35 58 55 00 E-post: desken@ta.no eller nettvakt@ta.no SMS/MMS Kodeord TATIPS til 2005
Silje-Carine Kikut Moen E-post
Publisert 29.09.2013 kl 08:08 Oppdatert 30.09.2013 kl 06:46

Tips en venn på e-post:


...
Operasjonsleder Gunnar Hanssen ved Telemark politidistrikt. Foto: Silje-Carine Kikut Moen

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokka 02.26 natt til søndag.

- Det ringte en 14 år gammel gutt og meldte at for han en stund siden ble ranet ved fotballbanen i Nordre bydel, sier operasjonsleder Gunnar Hanssen ved Telemark politidistrikt.

Gutten hadde vært sammen med tre kamerater da dette skjedde. De skal også være i 14-årsalderen, får TA.no opplyst.

KNIVTRUET

Mannen som hadde truet med kniv og guttene hadde gitt fra seg to mobiltelefoner og en liten sum penger.

Gjerningsmannen syklet en damesykkel.

- Han hadde skjegg og guttene mente han hadde et arabisk utseende, og snakket gebrokkent norsk. Han var iført en mørk olabukse med hvit drage sydd inn i baken, og han hadde skjerf.

UNDER ETTERFORSKNING

Helge Mietle, politiets operasjonsleder søndag formiddag, sier til TA.no saken har prioritet.

- Det er ikke noe nytt i forhold til gjeningsmannen. Vi har kontakt med guttene og deres pårørende, og de som skal bli varslet i slike saker, er varslet. Nå følger videre etterforskning, sier Mietle til TA.no.

ØNSKER TIPS

Politiet søker blant annet etter en sort Diamant damesykkel, med rosa skrift. Det opplyser polititjenestemenn som TA møter ved fotballbanen søndag.

- Vi vil gjerne ha tips fra publikum, sier innsatsleder på stedet.

Operasjonsleder Mietle forklarer til TA.no at denne sykkelen ble stjålet fra Seljordsgate i natt.

- En kvinne ringte for ikke så lenge siden (søndag formiddag, journ.anm.) og fortalte at hun klokka 02.00 i natt hadde sett en mann stjele sykkelen hennes. Vi ser ikke bort fra at dette kan settes i forbindelse med gjerningsmannen, sier Helge Mietle.

Tyven var iført jakke eller genser med hette.

På forsiden nå


Kvinne fikk røykskader

Tips oss: Telefon: 35 58 55 00 E-post: desken@ta.no eller nettvakt@ta.no SMS/MMS Kodeord TATIPS til 2005

BØ/NOTODDEN: Brannvesenet har fått melding om husbrann mellom Bø og Notodden.

? EN TRAGEDIE: Finn Ulvund påstår at brannsjefen erkjente overfor ham at statistikken over gjennomførte branntilsyn var «pyntet på», før tallene ble sendt til DSB. ? Det ville være en tragedie både lokalt og nasjonalt hvis det skulle inntreffe en større katastrofe som kunne vært unngått, hvis man hadde tatt brannsikkerhetsarbeidet på alvor, skriver Ulvund i et brev til kommunen. Ifølge KV er Morten Dalen, som ble innstilt som nummer to blant søkerne, ansatt som ny brannmester på brannstasjonen i Kragerø. FOTO: ESPEN SOLBERG NILSEN

– Alvorlig dersom branntall ble pyntet

KRAGERØ: Varaordfører Henriette Fluer Vikre (Frp) mener det er alvorlig dersom det er hold i påstanden om at brannsjefen i Kragerø har pyntet på antallet branntilsyn, før de ble meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

...

Hvem elsker "******"?

SKIEN: Et barnehagetog kom over en liten skatt da de var ute på tur i dag. På fortauet langs Ulefossvegen lå det nemlig en liten gullring og glitret.

Hvem kan redde Lillegull?

SKIEN: Rett før påske ble en liten hund funnet på Gulset. Hun er fortsatt ikke meldt savnet av sin eier, og i dag løp fristen for å redde henne ut.