...
Foto: TA-tipser

Breivik tilbake i Skien

Terrordømte Anders Behring Breivik ble mandag flyttet fra Ila fengsel i Bærum til Skien fengsel i Telemark.

Publisert 27.08.2012 kl 14:35 Oppdatert 27.08.2012 kl 21:56

Tips en venn på e-post:Årsaken skal være at de fortsatt holder på med utbedringsarbeider ved fengselet på Ila. Dette kommer i tillegg til ferieavvikling for fangevokterne ved fengselet i Bærum, skriver NRK.

Breivik er flyttet tilbake til Skien fordi de holder på med utbedringsarbeider ved Ila, og i tillegg skal fullføre ferieavvikling for de som har jobbet med ham der,

Breivik skal sone forvaringsdommen på 21 år i en spesialbygd høysikkerhetsavdeling på Ila fengsel og forvaringsanstalt i Bærum.

Men tre fengsler - Ringerike og Skien i tillegg til Ila - har fått beskjed om å være forberedt på å ta imot Breivik til enhver tid. Dette er de tre fengslene i Norge som har avdelinger for fanger som krever særlig høy sikkerhet

En TA-tipser tok bilde av kortesjen under en stans ved Statoil-stasjonen på Moheim i Porsgrunn.

Det er klart at ingen av partene kommer til å anke dommen og den blir dermed rettskraftig i slutten av september.

På forsiden nå


...

– Naturstridig at Odd er der oppe

SKIEN: Odd har nesten tre ganger så lavt lønnsbudsjett, og spillerstallen har kostet under en tiendedel av Molde sin. Redaktøren av Josimar sammenlikner styrkeforholdet med det mellom Real og Atlético Madrid.

FRA 2009: Fagsykepleier i geriatri Ellen Ditlefsen og geriater Ahmed Al-Fattal var bekymret i 2009 da Sykehuset Telemark ville flytte sengeposten fra Porsgrunn til Skien. Nå er Ditlefsen opprørt og forbannet over forslaget om å kutte ut sengeplassene til pasienter hun beskriver som de mest kompliserte.

- Jeg er opprørt

PORSGRUNN: - Jeg er lei meg, opprørt og forbannet over at eldre pasienter skal bli flyttet hit og dit, sier tidligere fagsykepleier og leder av oppbyggingen av den geriatriske sengeposten i Porsgrunn, Ellen Ditlefsen.

...

- Jeg holdt på å drukne

Didrik Solli-Tangen fikk seg en real skrekkopplevelse da han ferierte med kjæresten på Bali i sommer. - Jeg hadde griseflaks, fortalte sangeren til radioprogrammet p3morgen fredag.