...
Letemannskaper har samlet seg ved Aas bedehus i Skien. Foto: CAROLYN SELLIKEN

Savnet kvinne funnet

SKIEN: Noen minutter over midtnatt til lørdag fant Røde kors mannskaper den 46 år gamle kvinnen i Luksefjellvegen.

Publisert 17.08.2012 kl 19:21 Oppdatert 18.08.2012 kl 15:15

Tips en venn på e-post:


...
Innsatsleder i politiet og Røde Kors på plass utenfor Aas bedehus i Skien. Foto: CAROLYN SELLIKEN
...

- Hun var noe preget av å ha gått ute siden onsdag og ble undersøkt av en lege på legevakta i Skien, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt lørdag morgen.

Det var fredag kveld det ble kjent at letemannskaper søkte etter en kvinne som trolig befant seg i Luksefjellområdet. Etter det TA kjenner til skal det være hennes mobiltelefon som har utpekt søksområdet.

- Politiet er interessert i tips fra personer som har observert henne, sier operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt.

TA.no får opplyst av innsatsleder i politiet at det var kvinnens samboer som meldte henne savnet.

STORT OMRÅDE

Det var samlet mannskapet fra Røde Kors og politi ved Aas bedehus i Skien fredag kveld. Politiet søkte med helikopter i området sør for Luksefjell, nærmere bestemt Luksefjellvegen, Hoppestadvegen og Valebøvegen.

- Hun har vært borte siden onsdag kveld, sier innsatsleder Geir Andersen til TA.no.

Kvinnen er ca. 170 cm, sort hår, iført sort, kort skinnjakke, blå dongeribukser, sandaler.

På forsiden nå


Ordfører Karianne Sydtveit Reiten i Drangedal gir klar beskjed. ? Hvis Magnus Straume blir valgt på nominasjonsmøtet så faller både ordførerkandidaten og flere andre på lista. Klarere kan ikke en trussel være.

- Det blir enten Magnus eller meg

DRANGEDAL: Magnus Straume er vraket av nominasjonskomiteen i Drangedal. Men har trolig ikke gitt opp kampen. Men ordfører Karianne Sydtveit Reiten er krystallklar. Kommer Straume på lista gir hun seg.

Rønning håper å bli frisk til cupskrell

SKIEN: Andrea Rønning tror Gjerpen kan slå ut eliteserielaget Stabæk i kveldens cupoppgjør i Gjerpenhallen.

Trafikkulykke - politiet mistenker at mannen var påvirket

KRAGERØ: En moped har kjørt ut av veien i Kalstadveien.

Tilsynet fra fylkesmannen avdekket at arbeidet med internkontroll ikke var godt nok innarbeidet i barneverntjenesten i Sauherad. Dette resulterte i at ledelsen ikke systematisk fanget opp og korrigerte svikt i kommunens arbeid med oppfølging og kontroll av barn i fosterhjem. Dette gjaldt sju av 19 fosterhjemsbarn. ? Avvikene gikk på at vi ikke hadde dokumentert arbeidet vi gjorde. Selve jobben og oppfølgingen ble gjennomført, sier barnevernleder Tone Sissel Hubenbecker.

Fulgte ikke opp sju av 19 fosterhjemsbarn

SAUHERAD: – Sauherad kommune sikret ikke systematisk oppfølging og kontroll av barnets situasjon i kommunale fosterhjem. Det er konklusjonen i en tilsynsrapport gjennomført av Fylkesmannen. Dette gjaldt sju av 19 barn.