IKKE IGJEN: Konklusjonen av evalueringen politiet nå har sendt til arrangør Deniz Yabar i Deniz production, er at politiet ikke vil gi tillatelse til liknende arrangement på samme sted neste år.
IKKE IGJEN: Konklusjonen av evalueringen politiet nå har sendt til arrangør Deniz Yabar i Deniz production, er at politiet ikke vil gi tillatelse til liknende arrangement på samme sted neste år.

Fødende fikk ørepropper

Bråket var så øredøvende at de fødene på Sykehuset Telemark fikk utdelt ørepropper under russearrangementet Telemarkstreffet 2012.

Tom Erik Holland
Tom Erik Holland Profil E-post
Publisert 10.08.2012 kl 13:46 Oppdatert 10.08.2012 kl 16:05

Tips en venn på e-post:Dette kommer frem av politiets evaluering av russefesten på uteområdet til Skien Fritidspark 25. april i år.

Konklusjonen av evalueringen politiet nå har sendt til arrangør Deniz Yabar i Deniz production, er at politiet ikke vil gi tillatelse til liknende arrangement på samme sted neste år.

ØREPROPPER HJALP IKKE

Politiet fikk så mange henvendelser om bråket etter klokken 23 den aktuelle dagen, at operasjonssentralen ikke klarte å besvare alle henvendelsene.

Ifølge operasjonsleder Vidar Aaltvedt gikk dette utover politiets beredskap.

På Sykehuset Telemark som ligger noen hundre meter fra stedet hvor russefesten ble arrangert, måtte pleierne dele ut ørepropper til de fødende.

- Til tross for dette tiltaket hadde musikken vært så sjenerende at pasientene ikke fikk sove før etter at musikken hadde stilnet ved ett-tiden, skriver politioverbetjent Dag Rune Omland, som har utarbeidet rapporten.

NED OG OPP

Flere store russebusser med egne musikkanlegg deltok på festen.

En politimann som var til stede, har opplyst at ett av hovedproblemene var at når musikken ble dempet ved en av bussene, ble det skrudd opp ved en annen.

Ifølge politiet hadde arrangøren lagt til rette for at man skulle spille høy musikk.

POLITIMANN RINGTE HJEMMEFRA

Musikken fra russefesten var hørbar over store deler av Skien denne kvelden. En politimann som hadde vært saksbehandler for festen i forkant, ringte arrangøren ved 22.30-tiden fordi støyen var i overkant sjenerende i bydelen Falkum som ligger noen kilometer unna.

Det har ikke lykkes TA å få en kommentar fra arrangør Deniz Yabar.

På forsiden nå


KLIKKER DU?: Denne e-posten kan skade maskinen din. (Foto: Anne Charlotte Schjøll)

Klikker du på denne e-posten?

Denne e-posten gir deg tilbud om å se om det bor sexforbrytere i nabolaget ditt.

GULT: Caroline var kledd i gult for kveldens anledning. Treningsregimet er blitt byttet ut med dansing, og det passer bloggeren utmerket.

- Det er ikke så tungt som jeg trodde det skulle være

Fotballfrue om treningen i «Skal vi danse».

...

Drømmer om å få Rodriguez til Skien

SKIEN: Han var en av de store Odd-heltene, men selv har Fernando De Ornelas (38) bare én helt; Jesus. Nå er han pastor på heltid, familiefar og hobbyspiller i Skiens Grane.

...

Tyvene kom hit, men ikke lenger

Tyver holdt på å skape skikkelig trøbbel for den store teaterforestillingen PS14 med premiere neste uke. I går kom tyver seg unna med en over 100 år gammel båt, som skal brukes i forestillingen.