...
Jubelen stod i taket på campingen ved Lysefjorden, da de to kameratene fra Telemark skjønte at de hadde truffet blink med tallene i Viking Lotto. Magnus Lykseth (t.v.) og Åmund Røed Røsholt, laget jubelscener på campingen ved Lysefjorden. Foto: PRIVAT

Vant to millioner

SILJAN: To gutter fra Siljan var på campingtur i Stavanger da Norsk Tipping ringte onsdag kveld. Det var telefonen de venta på...

Publisert 19.07.2012 kl 06:42 Oppdatert 19.07.2012 kl 09:17

Tips en venn på e-post:Nå blir det hotell for de to på 25 og 26 år, skriver Norsk Tipping på sine hjemmesider.

Åmund og Magnus rakk så vidt å levere en Viking Lotto-kupong onsdag 18. juli. Med en margin på snaue 12 minutter til spillstopp, hanket de inn snaue to millioner kroner på deling...

DEN STORE SKJELVEN

- Nå har jeg f... i meg venta på at dere skulle ringe, var det første som slapp ut av Åmund Røed Røsholt, da selskapet ringte onsdag kveld.

- Vi sitter her med den store skjelven, kameraten min Magnus og jeg.

- Er det virkelig tilfelle at vi har vunnet nesten to millioner kroner, jublet Åmund, som kunne røpe at de hadde jekket seg hver sin øl mens de ventet på telefonen fra Hamar.

INGEN HEMNINGSLØS FEIRING

De to kameratene er på campingtur ved Lysefjorden, og har planlagt en tur opp til Prekestolen i morgen.

- Ja, vi har tenkt oss opp på toppen, så det blir ingen hemningsløs feiring, sa Åmund, men la til at det nok blir litt mer fart når de reiser inn til Stavanger for å bo på hotell fra fredag til lørdag.

- Ja, det har vært planlagt lenge, sa Åmund, før han fulgte opp med et spørsmål om når pengene er på konto. Han var godt fornøyd med svaret, ett par dager.

RAKK DET SÅ VIDT

- Dette er nesten helt vilt, for du skjønner vi satt på ferja i dag da vi bestemte oss for å levere en Viking Lotto, siden vi visste at det var 109 millioner i potten i dag, forteller Åmund.

- Men det var på hengende håret at vi rakk det, for klokka var ti minutter på seks før vi rakk å levere.

- Du kan vel si at det sikkert var skjebnen som ville oss vel, siden det gikk veien for oss i kveld, avslutter Åmund.

På forsiden nå


...

Røde Kors takker fjellfolket

SKIEN: Til tross for en dramatisk avslutning med søndagens akeulykke ved Hallbjønnsekken er Røde kors fornøyd med påsken.

...

100 ble stående igjen på kaia

KRAGERØ: Svært mange har vært på Jomfruland i påsken. På langfredag ble omkring 100 stående igjen på kaia i Kragerø.

...

60 vil hoppe ut fra denne over Skien

SKIEN: Grenland fallskjermklubb har søkt luftforsvaret om å få benytte et Herkules transportfly til å gjøre et fallskjermhopp over Skien.

...

Hadde akt flere ganger da det gikk veldig galt

TOKKE: En 11 år gammel jente ble søndag ettermiddag fraktet til Oslo universitetssykehus med alvorlige skader etter en akeulykke på Hallbjønnsekken.