- FEIL TYPE TILTAK: Daglig leder ved puben Dickens i Porsgrunn, Siren Cathrine Johnsen, er overbevist om at tidligere skjenkestopp ikke vil føre til færre voldstilfeller i Porsgrunn sentrum i helgene.
- FEIL TYPE TILTAK: Daglig leder ved puben Dickens i Porsgrunn, Siren Cathrine Johnsen, er overbevist om at tidligere skjenkestopp ikke vil føre til færre voldstilfeller i Porsgrunn sentrum i helgene.

- Gir null gevinst

PORSGRUNN: - Det blir akkurat de samme køene av mennesker som skal ha taxi eller mat, uansett om klokka er 02.00 eller 02.30. Så dette gir null gevinst, mener Siren Cathrine Johnsen, som er daglig leder ved Dickens i Porsgrunn.

Ørnulf Holen E-post
Publisert 23.05.2012 kl 08:42 Oppdatert 23.05.2012 kl 10:41

Tips en venn på e-post:Daglig leder Siren Cathrine Johnsen ved Dickens Porsgrunn AS har 17 års erfaring fra utelivsbransjen. Hun er oppgitt over tirsdagens vedtak i Utvalg for helse om omsorg i Porsgrunn.

LES OGSÅ: Vil stenge kranene en halv time tidligere

- DE SAMME KØENE

- Jeg ser ikke noen gevinst med tidligere skjenkestopp i det hele tatt. Alle skal ha mat eller taxi, uansett om klokka er 02.00 eller 02.30. Så det blir akkurat de samme køene. Du kan bare se til Drammen, hvor de forsøkte seg på det samme, sier Johnsen.

Hun forteller at Drammen ikke registrerte noen nedgang i vold etter at de hadde innført tidligere skjenkestopp, og at de nå har gått tilbake til de «gamle» skjenketidene igjen.

- TIDER FOR SPRITSALG

- Og Drammen er en storby. Så tidligere skjenkestopp hjelper ikke mot volden. Jeg tror for eksempel heller at en burde sette et tak for når det er tillatt å servere ren sprit. Det ville hatt en mye større effekt mot vold, for mange tåler rett og slett ikke ren sprit, sier Johnsen, som er oppgitt over at politikerne ikke har hatt en tettere dialog med bransjen rundt spørsmålet om skjenketidene.

- Hvorfor har de ikke snakket med oss i God kveld Grenland-samarbeidet, hvor hele bransjen, politiet og alle kommunene sitter? Politikerne har ikke spurt oss en gang, sier Johnsen.

Les mer om skjenketidene i dagens papirutgave av TA, eller kjøp e-avisa her!

På forsiden nå


...

Trafikkulykke ved E18

BAMBLE: To biler involvert i bilulykke like ved bensinstasjonen Lasses.

...

Flere lærere ut i streik

PORSGRUNN: Utdanningsforbundet trapper opp streiken med 48 lærere i Skien og Porsgrunn. Nå rammes også barneskoler i Skien.

? TOGET HAR IKKE GÅTT: Erik Gudbrandsen er klar over at Skien kommune holder på å ansette en ny rådmann, men synes det hadde vært fornuftig å sette prosessen på pause for å lufte tanken om én felles rådmann for Skien og Porsgrunn. FOTO: ANDERS HEDEMAN

Ønsker én rådmann for to kommuner

SKIEN: – Hvorfor vurderer man ikke én felles rådmann for Skien og Porsgrunn, spør Erik Gudbrandsen (H), og kaster seg inn i debatten om sammenslåing. Han mener kommunene har så mye overlappende aktivitet at én ledergruppe er nok.

...

Tollerne tok hunden til Vigdis

LARVIK: Da Vigdis Fischer kom tilbake til Larvik med «Superspeed» lørdag, ble hun fratatt utstillingsvalpen Hunter. Dette skjedde fordi tollerne ikke kunne regelverket, noe som kostet henne 5.600 kroner og en kjøretur på 320 kilometer.