...
RODEOOKSE: Eileen Johnsen fra Hjalmar Johansen videregående skole i Skien var en av tøffingene som forsøkte seg på okseriding på Tordenskiold. Det tok nøyaktig 48 sekunder før hun ble slengt av. Foto: Ørnulf Holen

- Vi har gledet oss!

BAMBLE: Fredag kveld var det nærmest unntakstilstand i lille Langesund, da rundt 2000 var ventet til årets russe-kick-off. – Dette har vi gledet oss til, sier fem av de frammøtte.

Ørnulf Holen E-post
Publisert 20.04.2012 kl 23:02 Oppdatert 21.04.2012 kl 08:33

Tips en venn på e-post:


Russe-kick-off


På vei til Langesund må TAs utsendte svinge unna en ølboks som kommer susende ut av bilen foran, en gammel ensfarget Dodge van. Litt før Langesund må TA innom UPs promillekontroll, som vil kontrollere russesjåførene.

DISCOKULE I HEISEKRAN

Da vi endelig ankommer Langesund er veien ned til sentrum stengt for normal trafikk, og vi må ta beina fatt. På fortauene står det allerede en og annen tom ølboks, satt fra seg av russ i storform på vei ned til sentrum. Og i 20-tida er festen allerede i gang. Røde Kors og politiet er på plass. På Wrightegaarden er det konsert, og på Tordenskiold er det hengt opp ei discokule i ei kran. Ute på ei trapp i sentrum sitter det ei rødkledd jente som allerede har fått for mye – årets russefeiring er altså i gang.

På forsiden nå


...

Vær på vakt i påsken

Forsikringsbransjen oppfordrer folk til å passe ekstra godt på tingene sine i påsken.

Ruset MC-fører stanset på E18

BÆRUM: En mann i begynnelsen av 40-årene fra Telemark ble langfredag formiddag stanset på E18 utenfor Oslo.

...

Urbant vårtegn på hjul

Må man til København for å se kul ut på sykkel, eller finnes det alternativer utover sportystilen her hjemme også? TA tok en runde for å spore opp kafésykler i Grenland.

...

Denne hytta kostet 21,5 millioner i 2007

KRAGERØ: Kjendismillionæren Celina Middelfart kjøpte en hytte i Kragerø for 21,5 millioner i 2007. Nå er den tilintetgjort.