...
RODEOOKSE: Eileen Johnsen fra Hjalmar Johansen videregående skole i Skien var en av tøffingene som forsøkte seg på okseriding på Tordenskiold. Det tok nøyaktig 48 sekunder før hun ble slengt av. Foto: Ørnulf Holen

- Vi har gledet oss!

BAMBLE: Fredag kveld var det nærmest unntakstilstand i lille Langesund, da rundt 2000 var ventet til årets russe-kick-off. – Dette har vi gledet oss til, sier fem av de frammøtte.

Ørnulf Holen E-post
Publisert 20.04.2012 kl 23:02 Oppdatert 21.04.2012 kl 08:33

Tips en venn på e-post:


Russe-kick-off


På vei til Langesund må TAs utsendte svinge unna en ølboks som kommer susende ut av bilen foran, en gammel ensfarget Dodge van. Litt før Langesund må TA innom UPs promillekontroll, som vil kontrollere russesjåførene.

DISCOKULE I HEISEKRAN

Da vi endelig ankommer Langesund er veien ned til sentrum stengt for normal trafikk, og vi må ta beina fatt. På fortauene står det allerede en og annen tom ølboks, satt fra seg av russ i storform på vei ned til sentrum. Og i 20-tida er festen allerede i gang. Røde Kors og politiet er på plass. På Wrightegaarden er det konsert, og på Tordenskiold er det hengt opp ei discokule i ei kran. Ute på ei trapp i sentrum sitter det ei rødkledd jente som allerede har fått for mye – årets russefeiring er altså i gang.

På forsiden nå


KLARTE LANDINGEN: På tross av betydelige skader på flykroppen og halepartiet, klarte den erfarne piloten å lande det selvbygde småflyet forholdsvis kontrollert på Skien lufthavn. Flyet er basert på tegninger fra Evans Aircraft, men piloten hadde gjort enkelte endringer under byggingen. Blant annet hadde han laget en egen løsning for få innebygget cockpit med dører.

Småfly mistet dør under testflyging

SKIEN: Døra var ikke skikkelig lukket, mener Statens havarikommisjon for transport.

Tatt med amfetamin og stjålet sovepose

PORSGRUNN: En 29 år gammel grenlandsmann ble dømt for besittelse av narkotika, samt tyveri.

...

Vogntog har veltet

BAMBLE: Ingen personer kom til skade da et vogntog veltet på Herreveien, mandag morgen.