...
RODEOOKSE: Eileen Johnsen fra Hjalmar Johansen videregående skole i Skien var en av tøffingene som forsøkte seg på okseriding på Tordenskiold. Det tok nøyaktig 48 sekunder før hun ble slengt av. Foto: Ørnulf Holen

- Vi har gledet oss!

BAMBLE: Fredag kveld var det nærmest unntakstilstand i lille Langesund, da rundt 2000 var ventet til årets russe-kick-off. – Dette har vi gledet oss til, sier fem av de frammøtte.

Ørnulf Holen E-post
Publisert 20.04.2012 kl 23:02 Oppdatert 21.04.2012 kl 08:33

Tips en venn på e-post:


'

Russe-kick-off


På vei til Langesund må TAs utsendte svinge unna en ølboks som kommer susende ut av bilen foran, en gammel ensfarget Dodge van. Litt før Langesund må TA innom UPs promillekontroll, som vil kontrollere russesjåførene.

DISCOKULE I HEISEKRAN

Da vi endelig ankommer Langesund er veien ned til sentrum stengt for normal trafikk, og vi må ta beina fatt. På fortauene står det allerede en og annen tom ølboks, satt fra seg av russ i storform på vei ned til sentrum. Og i 20-tida er festen allerede i gang. Røde Kors og politiet er på plass. På Wrightegaarden er det konsert, og på Tordenskiold er det hengt opp ei discokule i ei kran. Ute på ei trapp i sentrum sitter det ei rødkledd jente som allerede har fått for mye – årets russefeiring er altså i gang.

På forsiden nå


SØPPEL: Retten mener bilvrakene i Tvedalen klart er å regne som avfall. Rolf Andersen og Stig Skramdal ble begge dømt til fengsel for forsøpling.

– Vi er ikke imot å rydde opp, vi er bare uenige i at alt skal kastes

Er dette søppel? Tvisten om de gamle kjøretøyene i Tvedalen ruller videre.

Tveiten skole på Notodden er eneste skolen i fylket som skal bli med på en nasjonal forskningsdugnad.

Denne skolen skal hjelpe språkforskere

NOTODDEN: Tveiten skole på Notodden er eneste skolen i fylket som skal bli med på en nasjonal forskningsdugnad.

...

Selger nye biler som aldri før i Grenland

SKIEN: Solberg Bil AS går så det suser. Nå blir de eneforhandler på Ford i Grenland, og investerer betydelig i forretningsanlegget og satser mer på nyttekjøretøy. Samtidig har Autostrada Gruppen kjøpt opp Jorkjend, og her skal det satses videre på Volvo.

...

Drømmer om 700 nye fjellhytter

RAULAND: Advokat Stein Birger Johnsen har en klar melding. – Her i Holtardalen klargjøres det nå for ytterligere 400 nye hytter, forteller eiendomsutvikleren til TA.