Løy om ulykke for å beskytte broren

Politiet måtte rykket ut til to trafikkulykker i natt. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet i ulykkene.

Publisert 23.09.2012 kl 08:36 Oppdatert 23.09.2012 kl 08:55

Tips en venn på e-post:Klokka 03.21 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt i en fjellvegg på fv 360 omlag 1 kilometer fra Akkerhaugen i retning Notodden.

- Vi rykket ut til stedet, men der var det ingen personer. Bilen har fulgt fjellveggen, og tatt med seg et par skilt langs veien. Ulykkesbilen er registrert p ået firma i Bø. Det ble gjort forsøk på å kontakte daglig leder i firma uten at dette lyktes, melder operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Gunnar Hanssen.

En halvtime senere, klokka 03.50, fikk politiet rapporter om en ny ulykke. Denne gangen lød beskjeden på at det sto en kræsjet bil mellom Seljord og Bø. Kjøretøyet hadde fått store skader, men var avlåst når politiet ankom stedet. Det var ingen i eller ved bilen.

- Bror til bileier møtte etter hvert opp på stedet, og hevdet at det var han som hadde kjørt. Han var uskadd og edru. Noe senere innkom melding om at bileier var observert gående bort fra stedet. Politiet fikk kontroll på bileier. Han erkjente å ha kjørt bilen. Han var beruset og ble tatt til blodprøvetaking. Alkotest tilsier en promille på ca 1,4. Hans bror blir anmeldt for falsk forklaring. Brødrene er begge i 30 årene og bosatt i Bø, opplyser operasjonsleder Hanssen.

På forsiden nå


...

Slo ned to stykker på festival

SELJORD: Rundt klokka 20.30, ble det meldt om bråk i campen på countryfestivalen, og politiet var raskt på plass for å få vitneforklaringer fra de involverte.

...

Full fart i Langesund

BAMBLE: Fart på vannet stod i sentrum da Langesund Water Festival gikk av stabelen i helga. Værgudene viste seg fra sin beste side da Grenland racerbåtklubb arrangerte båtrace i Grenland for første gang på 23 år.

Mann (56) livstruende skadd etter fall

Tips oss: Telefon: 35 58 55 00 E-post: desken@ta.no eller nettvakt@ta.no SMS/MMS Kodeord TATIPS til 2005

NOME: En mann på 56 år kjemper for livet etter å ha falt 18 meter ned i et juv.

...

150 støttet Palestina

SKIEN: Omtrent 150 personer møtte opp i Skien lørdag ettermiddag for å vise sin støtte for Palestina.