...
Foto: Per B. Johansen

Trailersjåfør hardt skadd etter gasseksplosjon

BAMBLE: En trailersjåfør fra Litauen fikk store brannskader etter at en propantank eksploderte ved bilen i morgentimene i dag.

Per Boseth Johansen
Per Boseth Johansen Profil E-post
Publisert 20.09.2012 kl 06:14 Oppdatert 20.09.2012 kl 12:42

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Per B. Johansen
...
Foto: Per B. Johansen

Føreren av vogntoget var kraftig forbrent over hele kroppen og ble fraktet til sykehus i ambulanse. Mannen skal ha fått 2. og 3. grads forbrenning over hele kroppen. Han er til behandling ved sykehuset til Skien, men det vurderes å overflytte han til et sykehus som er spesialister på brannskader.

Ulykken skjedde på Esso Rugtvedt i Bamble ved 05-tiden i dag tidlig. Vogntoget er registrert i Litauen.

NEDSOTET

Førerhytten var nedsotet og det stod et kokeapparat med en liten propanbeholder like på utsiden av vogntoget.

Vogntoget er registrert i Litauen. Esso Rugtvedt er et populært sted å overnatte for langtranportsjåfører. Det sto flere biler på rekke ved siden av bensinstasjonen da ulykken skjedde.

Politiet har ikke snakket med føreren av vogntoget og det var ingen vitner til det som skjedde. Det er derfor for tidlig å si noe om hendelsesforløpet.

ARBEIDSTILSYNET VARSLET

Det er ikke fare for flere eksplosjoner og det skal ha vært trygg avstand til resten av stasjonen da eksplosjonen skjedde. Det er ingen ytre tegn til eksplosjonen utenfor bilen.

Politiet etterforsket saken gjennom dagen. Det har også vært en dialog mellom Arbeidstilsynet og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Saken vil bli fulgt opp når politiet har avsluttet sin etterforskning for å finne årsaken til eksplosjonen.

På forsiden nå


Her lurer Alexx TAs journalist trill rundt

Illusjonisten Alexx Alexxander, kjent fra «Norske talenter», lot seg ikke be to ganger da han ble spurt om å lure TAs journalist.

Camilla gikk ned 80 kilo på ett år

...

PORSGRUNN: – Det var det jeg tenkte da det ble slitsomt underveis. Jeg skal klare å komme til toppen, sier Camilla Rossbach Bergan, som siden januar har hatt Gaustatoppen som mål i slankeprosessen. På et år har hun slanket og trent av seg 80 kilo.

Tyven sovnet sammen med tyvegodset

PORSGRUNN: En 29 år gammel mann fra Agder hadde en del å svare for da politiet vekket ham mandag formiddag.

...

- Du skal spørre før du tar bilde av meg

SKIEN: Den omdiskuterte vinneren av årets Ibsenpris, Peter Handke, er i Skien. Først skjelte han ut pressen, deretter gikk han en tur langs elva.