...
Pater Reidar J.D.I.Voith forlater Vår Frue menighet i Porsgrunn, for å tiltre som sogneprest i Stavanger. Foto: Per Flåthe

Forlater Vår Frue menighet

PORSGRUNN: Etter seks år forlater pater Reidar J.D.I.Voith Vår Frue menighet i Porsgrunn, for å tiltre som sogneprest i Stavanger. Det er bestemt av den katolske biskopen i Oslo, Bernt Eidsvig.

Publisert 11.09.2012 kl 12:09 Oppdatert 11.09.2012 kl 12:45

Tips en venn på e-post:Det melder den katolske meningheten på sin Origo-side.

- Det har vært aktive år med fem messesteder i Telemark i tillegg til sognekirken i Porsgrunn. Medlemstallet i Vår Frue menighet har økt betraktelig de siste årene, mye på grunn av økt antall flytninger og arbeidsinnvandring fra Polen. Det merkes på prestekontoret, skriver menigheten.

FÅR ROS

Vår Frue menighet i Porsgrunn har en relativ stor eiendom med ansvar for fem bygninger, inkludert kirken.

- Pater Reidar har, i tillegg til sin prestegjerning, vært igangsetter og ansvarlig for gjennomføringen av omfattenede vedlikeholds – og rehabiliteringsarbeid av bygningene og revitalisering av kirkeparken, står det videre.

Menigheten ønsker Voith lykke til videre, og ønsker velkommen til avskjedsfest for pateren i menighetslokalet førstkommende lørdag.

På forsiden nå


...

Kommunen tar ansvaret for vraket

TOKKE: Lastebilen som for en måned siden kjørte utenfor vegen, ligger fremdeles i den bratte skråningen.

Kvinne (20) knivstakk gjest på nachspeil

SKIEN: Et nachspiel i en leilighet i Skien endte med at en av gjestene ble knivstukket og banket opp, før han klarte å flykte.

Utøya-overlevende drapstrua AUF-ere

SKIEN: En grenlandsmann som var med i AUF, er dømt for en drapstrussel mot ei ung AUF-jente og for å ha trua med å brenne ned alle bygningene på Utøya.

Det er ikke kjent hvor skadet mannen som ble slått er.

Mann slått ned i park

PORSGRUNN: Politi og ambulanse rykket ut til et voldstilfelle i Porsgrunn torsdag ettermiddag.