Bet jente i brystet

SKIEN: Politiet måtte fjerne aggressiv gjest på utested.

Anders Hedeman
Anders Hedeman Profil E-post
Publisert 08.09.2012 kl 08:51 Oppdatert 08.09.2012 kl 18:49

Tips en venn på e-post:En mann ble kastet ut av politiet etter at vedkommende gikk amok på et utested i Torvgata i Skien.

Mannen hadde vært plagsom og bitt en jente i brystet, ifølge operasjonsleder Terje Traaholt ved Telemark politidistrikt.

Han ble bortvist fra stedet av politiet.

Jenta valgte ikke å anmelde saken.

På forsiden nå


...

- En meget travel natt for politiet

SELJORD/SKIEN/PORSGRUNN/LANGESUND/STATHELLE: Politiet har måttet rykke ut til flere slåsskamper i løpet av natten, i tillegg måtte de avslutte flere fester. Her er et sammendrag av politiloggen.

Flykaptein Øyvind Vatlestad i Widerøe er prosjektleder for Drømmeflyet, hvor de Widerøe-ansatte jobber dugnad for å gi kreftsyke barn opplevelser. De har også fått trykt opp Drømmeflyet-armbånd, som selges til inntekt for prosjektet. foto: ørnulf holen

Hjelp til å hjelpe

SKIEN: Siden 2008 har de ansatte i Widerøe arrangert opplevelser for kreftsyke barn. I år er det syke barn fra Vestfold og Telemark som får en tur til Legoland. De Widerøe-ansatte etterlyser nå sponsorhjelp fra telemarksbedrifter som vil bidra.

...

Ble utpekt som terrorist på Torp

– Jeg har flydd mye, men aldri opplevd noe lignende, sier den sjokkerte 24-åringen Daniel Pettersen.

...

Her ser du hva veiarbeiderne gjør om sommeren

SELJORD: Du har sikkert sett skiltet som varsler veiarbeid. Her er skiltet som varsler hva arbeiderne gjør når de kommer hjem fra jobb.